Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Merkel obtine o victorie-cheie in landul cu cea mai mare populatie din Germania

Antena3 Antena3,
Angela Merkel obtine o victorie-cheie in landul cu cea mai mare populatie din Germania

Partidul cancelarului german Angela Merkel, Uniunea Crestin-Democrata CDU, conservator) a castigat alegerile organizate in Renania de nord - Westfalia, obtinand o victorie semnificativa in. continuă pe Antena3

Partidul cancelarului german Angela Merkel a obtinut o victorie semnificativa in landul cu cea mai mare populatie din Germania, considerat fieful social-democratilor

Uniunea Crestin-Democrata CDU), formatiunea cancelarului german Angela Merkel, a castigat alegerile organizate in Renania de nord - Westfalia. Astfel, partidul a obtinut o victorie semnificativa in fata Partidului Social-Democrat SPD), in landul cel mai populat al Germaniei si considerat fieful social-democratilor, cu patru luni inaintea alegerilor legislative federale.

Cea mai mare tiroliana din Bucuresti va fi amplasata, la inceputul lunii iunie, in parcul Oraselul Copiilor

Cea mai mare tiroliana din Bucuresti va fi amplasata, la inceputul lunii iunie, in parcul Oraselul Copiilor din sectorul 4 si va avea o lungime de peste 300 de metri, transmite primaria.

Romania se califica in cea mai mare competitie de programare pentru fete la nivel global

Trei echipe de fete vor reprezenta Romania in semifinalele Technovation Challenge,cea mai mare competitie de programare pentrufete din lume. Vineri, 12 mai, a avut loc pitch-ul Regional Technovation Challenge la care au participat 60 de eleve pasionate de tehnologie si programare, cu varste cuprinse intre 10 si 18 ani. Fiecare echipaavut ca scop realizarea unei [].

Eurostat: Romania a inregistrat in martie cea mai mare crestere a productiei industriale din UE

Romania a inregistrat in martie cea mai mare crestere a productiei industriale din Uniunea Europeana, de 2,6% fata de februarie, fiind pe locul al doilea in privinta avansului anual, de 10,2%, potrivit datelor publicate vineri de biroul european de statistica, Eurostat.

FOTO Un record dulce: cel mai mare salam de biscuiti, preparat in cea mai mare cetate din Romania

Un bucatar din Alba Iulia a reusit sa prepare cel mai lung salam de biscuiti facut vreodata in Romania. Desertul a fost, duminica, 14 mai, atractia zilei la un festival gastronomic organizat in Cetatea Alba Carolina, Food Fest.

Diana Dumitrescu: Cea mai mare teama a mea e ca as putea sa nu am copii niciodata

Dupa ce a divortat de producatorul Ion Ducu, actrita Diana Dumitrescu a reusit sa isi refaca viata. Aceasta se bucura de ceva timp de o frumoasa poveste de iubire cu omul de afaceri Alin Buroi,.

Cea mai mare listare a unei companii private pe BVB. Digi, evaluata pe bursa la 820 mil. euro

Digi a reusit sa obtina de la investitori 956,74 milioane lei 210 milioane euro) pentru 23,9 milioane din actiunile sale de clasa B, in cadrul Ofertei Publice Initiale IPO) desfasurate pe Bursa de Valori Bucuresti. Valoarea companiei este estimata la.

Macron se va intalni, luni, cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, in prima sa deplasare in strainatate in calitate de presedinte al Frantei

Presedintele ales al Frantei, Emmanuel Macron, se va intalni, luni, cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a anuntat, vineri, purtatorul de cuvant al cancelariei germane Steffen Seibert, citat de AFP si Reuters, potrivit Agerpres.

Cea mai tanara voluntara de la pompieri: Am vazut anuntul in ziar si m-am dus acolo sa vad ce si cum

Clara Paun 16 ani) este cel mai tanar voluntar care s-a inrolat in corpul de voluntari al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, visul sau cel mai mare, la acest moment, fiind acela de a deveni al patrulea membru al echipajului pe ambulanta.

Va bate Romania cea mai buna clasare din istorie la Eurovision 2017? Solistul Sistem povesteste in premiera pataniile din 2005

Romania participa joi seara in semifinalele concursului Eurovision 2017, tintind a 18-a finala din istorie. Casa de pariuri onlineBetano. coma realizat un info-grafic care sumarizeaza prezenta tarii noastre de-a lungul istoriei in cadrul celui mai mare concurs de muzica european.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )