Libnet.ro
UNICEF

08:00

Evaluare cu doua saptamani inainte de finalul campaniei pentru europarlamentare

Hotnews Hotnews,
 Evaluare cu doua saptamani inainte de finalul campaniei pentru europarlamentare

Voi trece in revista competitorii la europarlamentare, in ordinea marimii electoratului maximal, cel surprins de sondajele CURS siIMAS cum ar fi scorurile daca toti cei 10 milioane de oameni care au o optiune de vot chiar ar vota?). Voi lua in calcul insa si mobilizarea, identificabila prin sondaje care se concentreaza asupra optiunii de vot a celor foarte hotarati sa vina INSCOP si DD Research). Nu ma voi aventura sa intuiesc gradul de mobilizare al fiecarui electorat in ziua votului, chiar in timp ce citesti aceste cuvinte lucrurile putandu-se schimba semnificativ intr-un fel sau altul. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vremea se incalzeste, dar ploile nu vor lipsi

Vremea va intra intr-un proces de incalzire pe durata urmatoarelor doua saptamani 13 - 26 mai), insa instabilitatea atmosferica ramane ridicata pe tot parcursul intervalului de prognoza, cu precipitatii ce isi vor face aparitia mai ales dupa 14 - 15 mai in majoritatea zonelor, reiese din estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), citate de Agerpres.

Gara de Est din Budapesta se inchide timp de doua saptamani

Gara de Est Keleti) din Budapesta se inchide pentru mentenanta timp de doua saptamani, incepand de luni, 13 mai, a anuntat un purtator de cuvant al companiei feroviare de stat MaV, citat de Budapest Business Journal.

Gara de Est din Budapesta se inchide timp de doua saptamani

Gara de Est Keleti) din Budapesta se inchide pentru mentenanta timp de doua saptamani, incepand de luni, 13 mai, a anuntat un purtator de cuvant al companiei feroviare de stat MaV.

Barometru pentru alegerile europarlamentare din 26 mai: cati romani merg la vot

Cu aproximativ doua saptamani inainte de alegerile europarlamentare, Academia Romana a publicat un Barometru de Opinie Publica al Romaniei. Lansarea Barometrului de Opinie Publica a fost organizata luni, 13 mai, in Aula Academiei Romane. Cercetarea releva intentiile de vot ale romanilor la alegerile din 26 mai, dar si cati cetateni au de gand sa se [] .

Alegerile europarlamentare, tinta campaniilor de dezinformare ale Rusiei si ale grupurilor de extrema-dreapta / Se incearca subminarea increderii in Uniunea Europeana si in democratie, spune un fost analist FBI

La mai putin de doua saptamani inainte de alegerile europarlamentare, o constelatie de site-uri si conturi de social media legate de Rusia si grupuri de extrema-dreapta raspandesc dezinformari, incurajand dezbinarea si amplificand neincrederea in partidele de centru care au guvernat timp de decenii, relateaza New York Times.

DIETA CRONO. Scapi de 5-7 kilograme in doua saptamani. Secretul consta in orele la care mancam

Numita si dieta dupa ceas, aceasta dieta va garanteaza pierderea a 5 7 kilograme in 2 saptamani, respectand in acelasi timp principiile unei alimentatii sanatoase si echilibrate, fara a va cauza senzatia de foame.

PNL si-a prezentat programul politic pentru europarlamentare / Ludovic Orban: Ne angajam la incetarea MCV si ca in maximum un an de la preluarea guvernarii Romania sa fie in Schengen

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, ca liberalii se angajeaza, prin programul politic privind alegerile europarlamentare, sa atinga cateva obiective, printre care incetarea MCV, aderarea Romaniei la Schengen si la zona euro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )