Libnet.ro
UNICEF

08:15

Evreii serbeaza Iom Kipur, una din cele mai importante sarbatori

Adevărul Adevărul,
Evreii serbeaza Iom Kipur, una din cele mai importante sarbatori

Iom Kipur este o sarbatoare austera. Urmasii lui Moise au fost timp de 10 zile intr-o perioada de autoanaliza. in functie de cat de obiectiv este, in timpul acestei analize intre el si Dumnezeu, el trece sau nu in Cartea Vietii in anul ce vine. continuă pe Adevărul

NATO trimite tancurile Ironhorse in tarile baltice, una dintre cele mai redutabile forte armate trimise pe terenul fostei Uniuni Sovietice

SUA vor trimite in tarile baltice si in Polonia, in urmatoarele doua saptamani, Prima brigada de lupta a Primei divizii de cavalerie, Ironhorse, formata din 700 de soldati, 20 de tancuri M1A1 Abrams insotite de vehicule blindate Bradley si Stryker, una dintre cele mai redutabile forte armate trimise pe terenul fostei Uniuni Sovietice, dupa cum scrie Reuters.

Piata de retail din Romania va creste in acest an cu 4,3 la suta, una dintre cele mai bune cresteri din Europa

Expo Media, membru Marketing Insiders Group, vine in intampinarea celor mai mari jucatori ai pietei de retail prin organizarea celei de-a doua editii a evenimentului Romanian Retail Convention, ce va avea loc in data de 1 octombrie 2014, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Atac cibernetic de amploare la una dintre cele mai mari banci americane. 83 de milioane de conturi au fost compromise

Datele confidentiale a 83 milioane de conturi au fost furate in urma unui atac cibernetic asupra bancii americane JPMorgan Chase. Initial se crezuse ca hackerii reusisera sa compromita un milion de.

Cele mai usoare laptopuri pe care sa le cumperi acum

Exista laptopuri bune si exista laptopuri ultra portabile. Dupa lista celor mai bune cinci laptopuri de buget, avem o lista cu cele mai usoare laptopuri. Bugetul e mai mare acum, dar nu exagerat. in urma cu sase ani, Apple lansa primul Macbook Air. Avea sa fie cel mai subtire laptop din lume si, implicit, cel mai usor. Nu era deloc foarte performant, in comparatie cu ce oferea concurenta, dar era o alternativa mult mai buna la curentul netbook. Desigur, era [].

Ponta, despre declaratiile Victoriei Nuland: intotdeauna cele mai rele lucruri despre Romania le auzim de la cativa romani, niciodata de la straini

Intrebat despre declaratiile Victoriei Nuland, referitoare la protejarea anumitor parlamentari corupti, premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca cele mai rele lucruri despre Romania le auzim de la cativa romani, niciodata de la straini, intotdeauna de la romani, parca ei sunt dusmanii cei mai mari ai Romaniei, in frunte presedintele Basescu.

Peste 17.800 de locuri de munca, disponibile vineri in intreaga tara. Cele mai multe se gasesc in Bucuresti si Prahova

Peste 17. 800 de locuri de munca sunt disponibile, vineri, in intreaga tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Prahova, Cluj,Iasi, .

Peste 17.700 de locuri de munca, disponibile joi. Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si Prahova

787 de locuri de munca sunt disponibile, joi, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Prahova, Iasi, Arad si Cluj.

Tarile care ofera cele mai bune conditii de trai pentru persoanele in varsta

Cele mai bune conditii de trai pentru persoanele in varsta se regasesc in Norvegia, Suedia si Elvetia, potrivit unui clasament realizat de Global Age Watch pentru anul 2014 privind bunastarea econimica si sociala a celor in etate, informeaza BBC.

Gadget de student Cele mai bune cinci laptopuri care nu distrug bugetul

Gadget de studentajunge la o noua zi si azi facem o lista a celor mai bune cinci laptopuri cu un pret rezonabil, dar care nu fac rabat de la calitate. Saptamana aceasta am pornit campania Gadget de student. incepe facultatea si gadgeturile sunt acum o parte din viata noastra. Ca student poate ca nu ai prea multi bani, dar mereu exista dispozitive care isi fac treaba chiar la preturi mai reduse. incercam sa le identificam pe cele mai bune cinci [].

Ce risca investitorii cu o saptamana inainte de cele mai importante schimbari de infrastructura din piata de capital romaneasca

Piata de capital romaneasca are mai putin de o saptamana pana va trece prin cele mai importante schimbari la nivel de infrastructura din istoria recenta. Pentru investitorii obisnuiti, modificari precum trecerea la decontarea in doua zile T+2) sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )