Libnet.ro
UNICEF

12:00

EXCLUSIV Petitie impotriva presedintei ICR, Liliana Turoiu, discutata in Senat: Creatoarea din moda din Videle, acuzata de ilegalitati si abuzuri in fruntea institutiei

B1 B1,
EXCLUSIV Petitie impotriva presedintei ICR, Liliana Turoiu, discutata in Senat: Creatoarea din moda din Videle, acuzata de ilegalitati si abuzuri in fruntea institutiei

UPDATE:Cat priveste nominalizarea Lilianei Turoiu pentru functia de director al ICR Bruxelles, comisiile reunite pentru cultura si politica externa au dat un aviz pozitiv cu 14 voturi pentru si 2. continuă pe B1

Liliana Turoiu, presedintele Institutului Cultural Roman, vrea sa ajunga printr-o serie de artificii director al ICR Bruxelles: Situatie fara precedent si posibil conflict de interese

Liliana Turoiu, presedintele Institutului Cultural Roman, vrea sa se mute la Bruxelles, ca director al filialei ICR. Directorii filialelor ICR din strainatate sunt propusi, conform legii, de presedintele ICR. Liliana Turoiu a ajuns candidat la functia de director ICR Bruxelles dupa o serie de coincidente: a intrat in concediu pe 19 iunie si si-a delegat atributiile catre vicepresedintele Institutului, Mirel Talos. in aceeasi zi, ea a fost propusa director al ICR Bruxelles. Radu Carp, membru in Consiliul de conducere al ICR, a declarat pentru HotNews. ro ca situatia este una fara precedent si ar fi vorba despre un conflict de interese.

EXCLUSIV Festivalul Europalia, o miza de 6 milioane de euro pentru ICR: Liliana Turoiu din Videle vrea Ordonanta de Urgenta de la Guvern, pentru a eluda legea achizitiilor publice Miza mutarii peste noapte la sefia ICR Bruxelles (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE Liliana Turoiu, presedinte al Institutului Cultural Roman din aprilie 2017, si-a petrecut mare parte din activitatea in fruntea institutiei in deplasari externe. ro a aratat cum.

Liliana Turoiu, drum liber spre sefia ICR Bruxelles: a primit aviz pozitiv in Senat, chiar daca voci din ICR o acuza de conflict de interese

Presedintele Institutului Cultural Roman, Liliana Turoiu, a primit, marti, aviz pozitiv din partea Comisiilor reunite de Cultura si Media si de Politica Externa din Senat pentru functia de director al ICR Bruxelles. Turoiu mai are acum nevoie doar de un Ordin comun emis de Ministerul Culturii, Ministerul Afacerilor Externe si Institutul Cultural Roman pentru a deveni sefa ICR Bruxelles. Liliana Turoiu, presedintele Institutului Cultural Roman, vrea sa ajunga printr-o serie de artificii director al ICR Bruxelles: Situatie fara precedent si posibil conflict de interese.

Liliana Turoiu a primit aviz pozitiv la propunerea de numire pentru functia de director al ICR Bruxelles

Plenul reunit al Comisiei pentru cultura si media si al Comisiei de politica externa din Senatul Romaniei a avizat pozitiv astazi, 25 iunie 2019, propunerea de numire a doamnei Liliana Turoiu pentru functia de.

EXCLUSIV Liliana Turoiu din Videle isi pregateste plecarea din fruntea Institutului Cultural Roman: Ministerul de Externe a propus numirea sa in fruntea ICR Bruxelles. Comisiile din Senat se propunta marti (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE Presedintele Institutului Cultural Roman ICR), Liliana Turoiu, urmeaza sa paraseasca institutia pe care o conduce din aprilie 2017. O nota semnata de ministrul de Externe, Teodor.

Liliana Turoiu a primit aviz pozitiv la propunerea de numire pentru functia de director al ICR Bruxelles

Plenul reunit al Comisiei pentru cultura si media si al Comisiei de politica externa din Senatul Romaniei a avizat pozitiv astazi propunerea de numire a Lilianei Turoiu pentru functia de director al Reprezentantei ICR Bruxelles.

Liliana Turoiu, unda verde pentru ICR Bruxelles. 6 milioane de euro sunt in joc

Comisiile de cultura si politica externa ale Senatului au dat aviz favorabil, marti, Lilianei Turoiu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )