Libnet.ro
UNICEF

06:31

EXCLUSIV. Surse: Lista secreta a noului Guvern Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
EXCLUSIV. Surse: Lista secreta a noului Guvern Mihai Tudose

Lista secreta a noului guvern a fost prezentata, luni, la emisiunea Sinteza zilei, de Mihai Gadea. Potrivit unor surse citate de Antena 3, cei de mai jos ar constitui niul guvern condus de premierul desemnat. continuă pe Antena3

EXCLUSIV. Aceasta este LISTA SECRETA a noului Guvern Mihai Tudose

Lista secreta a noului guvern a fost prezentata, luni, la emisiunea Sinteza zilei, de Mihai Gadea. Potrivit unor surse citate de Antena 3, cei de mai jos ar constitui niul guvern condus de premierul desemnat.

SURSE: Acestia vor fi ministrii propusi de Mihai Tudose in cabinetul sau

Klaus Iohannis a anuntat luni seara ca accepta propunerea coalitiei PSD-ALDE si l-a nominalizat pe Mihai Tudose drept premier al Romaniei. Dupa anuntul presedintelui, toata atentia scenei.

Ministru cu zero realizari, propus in fruntea noului Guvern. Semnele de intrebare din biografia lui Mihai Tudose: competenta, relatia cu serviciile secrete si acuzatiile de plagiat

Mihai Tudose, sprijinit de PSD pentru postul de premier, a fost ministrul Economiei in guvernul Grindeanu, avand zero realizari, potrivit raportului de evaluare al PSD. Pana si locotenentii lui Dragnea s-au abtinut la vot.

Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier

Presedintele PSD Ludovic Orban a declarat, dupa cepresedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier, ca partidul sau va face tot posibilul pentru respingerea noului guvern.

Televiziunile de stiri: Mihai Tudose, vehiculat ca propunere de premier. Codrin Stefanescu: Lista PSD de premieri are 8 nume

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca social-democratii au o lista de opt nume de potentiali premeri, printre care actualul ministru al Economiei, Mihai Tudose, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, presedintele Comisiei SRI, Adrian Tutuianu, si Viorica Dancila. Toate televiziunile de stiri anunta ca MIhai Tudose va fi propus pentru functia de prim-ministru de catre coalitia PSD-ALDE.

Mihai Tudose apare pe lista lui Cristian Rizea a acoperitilor din PSD

Mihai Tudose, propunerea social-democratilor pentru functia de premier, apare in lista lui Cristian Rizea a acoperitilor din PSD. Rizea si Tudose au fost colegi de partid si parlamentari de Braila din.

Codrin Stefanescu o contrazice pe Gabriela Firea: Lista PSD de premieri are opt nume. Mihai Tudose, Olguta Vasilescu, Adrian Tutuianu si Viorica Dancila, printre variantele social-democratilor

PSD are o lista pe care figureaza numele a opt potentiali premieri, intre care actualul ministru al Economiei, Mihai Tudose, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, presedintele Comisiei SRI, Adrian Tutuianu, si europarlamentarul Viorica Dancila, a declarat secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, duminica seara, la Antena 3.

Codrin Stefanescu: Lista PSD de premieri are 8 nume, printre care Mihai Tudose, Lia Vasilescu, Adrian Tutuianu, Viorica Dancila

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat duminica, la Antena 3, ca social-democratii au o lista de opt nume de potentiali premieri, printre care actualul ministru al Economiei, Mihai Tudose, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, presedintele Comisiei SRI, Adrian Tutuianu, si europarlamentarul Viorica Dancila.

RASCOALA iN PSD! Nu voi vota un Guvern condus de Mihai Tudose. Punct

Revolta in PSD dupa nominalizarea lui Mihai Tudose pentru functia de premier. Parlamentarul PSD Liviu Plesoianu anunta pe Facebook ca nu va vota noul guvern cu Mihai Tudose in.

Surse: Mihai Tudose, considerat cu cele mai mari sanse sa fie noul premier al lui Liviu Dragnea. Fostul ministru al Economiei are relatii cu SRI si a vrut sa renunte la lucrarea de doctorat, dupa acuzatii de plagiat

Fostul ministru al Economiei si vicepresedinte al PSD, Mihai Tudose, ar avea cele mai mari sase sa fie propus de coalitia de guvernare PSD-ALDE pentru functia de premier, potrivit unor surse citate de Antena 3 si Romania TV.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )