Libnet.ro
UNICEF

08:00

EXCLUSIV. Aceasta este LISTA SECRETA a noului Guvern Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
EXCLUSIV. Aceasta este LISTA SECRETA a noului Guvern Mihai Tudose

Lista secreta a noului guvern a fost prezentata, luni, la emisiunea Sinteza zilei, de Mihai Gadea. Potrivit unor surse citate de Antena 3, cei de mai jos ar constitui niul guvern condus de premierul desemnat. continuă pe Antena3

EXCLUSIV. Surse: Lista secreta a noului Guvern Mihai Tudose

Lista secreta a noului guvern a fost prezentata, luni, la emisiunea Sinteza zilei, de Mihai Gadea. Potrivit unor surse citate de Antena 3, cei de mai jos ar constitui niul guvern condus de premierul desemnat.

Ministru cu zero realizari, propus in fruntea noului Guvern. Semnele de intrebare din biografia lui Mihai Tudose: competenta, relatia cu serviciile secrete si acuzatiile de plagiat

Mihai Tudose, sprijinit de PSD pentru postul de premier, a fost ministrul Economiei in guvernul Grindeanu, avand zero realizari, potrivit raportului de evaluare al PSD. Pana si locotenentii lui Dragnea s-au abtinut la vot.

Ai spart un pahar? Aceasta este cea mai simpla si eficienta metoda prin care poti aduna cioburile! Iti va salva viata!

Cu siguranta ai spart pahare si sticle pana acum si stii deja cat este de dificil sa aduni toate cioburile fara sa te ranesti si fara sa lasi urme. Din fericire, ai la indemana o metoda simpla care iti va simplifica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )