Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mihai Tudose apare pe lista lui Cristian Rizea a acoperitilor din PSD

B1 B1,
Mihai Tudose apare pe lista lui Cristian Rizea a acoperitilor din PSD

Mihai Tudose, propunerea social-democratilor pentru functia de premier, apare in lista lui Cristian Rizea a acoperitilor din PSD. Rizea si Tudose au fost colegi de partid si parlamentari de Braila din. continuă pe B1

Televiziunile de stiri: Mihai Tudose, vehiculat ca propunere de premier. Codrin Stefanescu: Lista PSD de premieri are 8 nume

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca social-democratii au o lista de opt nume de potentiali premeri, printre care actualul ministru al Economiei, Mihai Tudose, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, presedintele Comisiei SRI, Adrian Tutuianu, si Viorica Dancila. Toate televiziunile de stiri anunta ca MIhai Tudose va fi propus pentru functia de prim-ministru de catre coalitia PSD-ALDE.

Codrin Stefanescu o contrazice pe Gabriela Firea: Lista PSD de premieri are opt nume. Mihai Tudose, Olguta Vasilescu, Adrian Tutuianu si Viorica Dancila, printre variantele social-democratilor

PSD are o lista pe care figureaza numele a opt potentiali premieri, intre care actualul ministru al Economiei, Mihai Tudose, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, presedintele Comisiei SRI, Adrian Tutuianu, si europarlamentarul Viorica Dancila, a declarat secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, duminica seara, la Antena 3.

Codrin Stefanescu: Lista PSD de premieri are 8 nume, printre care Mihai Tudose, Lia Vasilescu, Adrian Tutuianu, Viorica Dancila

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat duminica, la Antena 3, ca social-democratii au o lista de opt nume de potentiali premieri, printre care actualul ministru al Economiei, Mihai Tudose, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, presedintele Comisiei SRI, Adrian Tutuianu, si europarlamentarul Viorica Dancila.

C.T. Popescu: Pe Mihai Tudose il cred capabil de multe lucruri abile, febrile si servile fata de Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a luat o decizie corecta, chibzuita, previzibila si nu avea niciun rost sa-l respinga pe Mihai Tudose ca premier, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu, luni, potrivit unei.

Mihai Tudose, cel mai recent nume vehiculat ca propunere de premier din partea PSD-ALDE

Mihai Tudose, vicepresedinte al PSD, este cel favorit sa fie propus pentru functia de prim-ministru de catre coalitia PSD-ALDE, au informat pentru HotNews. ro surse din randul social-democratilor. Acesta se adauga numelor vehiculate in ultimele zile ca ar putea fi propuneri de premier: Carmen Dan, Mihai Fifor si Viorica Dancila. Cine este Mihai Tudose, ministru al Economiei: Acuzat ca si-a plagiat doctoratul obtinut la Academia Nationala de Informatii, sub indrumarea lui Gabriel Oprea.

Premierul desemnat Mihai Tudose, interviu din campania electorala

Un interviu cu premierul desemnat Mihai Tudose, realizat de Adevarul in campania electorala, a fost difuzat luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in interviu, Mihai Tudose vorbeste de planul.

Raluca Turcan, despre desemnarea lui Mihai Tudose: Standardele PSD in materie de competenta sunt foarte reduse

Raluca Turcan, prim-vicepresedinte al PNL, a afirmat, ca desemnarea lui Mihai Tudose ca premier arata ca standardele de competenta ale PSD pentru functiile publice sunt foarte reduse si ii cere lui Tudose.

Ce pasiuni are premierul desemnat Mihai Tudose

Premierul desemnat Mihai Tudose are ca pasiuni sahul, literatura, turismul si filatelia, se arata in CV-ul sau, postat pe site-ul Camerei Deputatilor. Mihai Tudose are o colectie filatelica pe care a.

Cine este de fapt Mihai Tudose, noul premier al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca il desemneaza pe social-democratul Mihai Tudose ca prim-ministru. Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru functia de.

Cine este Mihai Tudose, noul premier desemnat al Romaniei - fisa biografica

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca il desemneaza pe social-democratul Mihai Tudose ca prim-ministru. Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru functia de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )