Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier

Presedintele PSD Ludovic Orban a declarat, dupa cepresedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier, ca partidul sau va face tot posibilul pentru respingerea noului guvern. continuă pe Antena3

Reactia presedintelui PNL, Ludovic Orban, dupa ce Klaus Iohannis l-a nominalizat ca premier pe Mihai Tudose: Vom incerca sa obtinem respingerea investirii Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca formatiunea pe care o conduce se va opune categoric investirii Executivului, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier.

Anuntul important facut de Lia Olguta Vasilescu, dupa ce Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Mihai Tudose

Ministrul interimar al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Mihai Tudose, ca este foarte posibil sa ramana la carma.

Anuntul crucial facut de presedintele Klaus Iohannis in urma cu scurt timp

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii in urma consultarilor cu partidelein vederea desemnarii unui nou premier. Stire in curs de actualizare.

KLAUS IOHANNIS L-A DESEMNAT PE MIHAI TUDOSE CA PREMIER AL ROMANIEI (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni seara ca a acceptat propunerea coalitiei PSD-ALDE si l-a nominalizat pe Mihai Tudose drept noul premier al Romaniei. Seful statului a precizat ca a luat aceasta.

S-au incheiat consultarile la Cotroceni intre presedinte si partide. Singurele propuneri de premieri: Mihai Tudose (PSD-ALDE) si Siegfried Muresan (PMP)

Mihai Tudose PSD-ALDE) si Siegfried Muresan PMP) sunt singurele propuneri de premier facute astazi la consultarile de la Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannis si partidele parlamentare. PSD si ALDE au intrat impreuna la consultari. Presedintele Iohannis face o declaratie de presa in aceasta seara, la ora 20.

Mihai Tudose, desemnat prim-ministru de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea PSD-ALDE pentru functia de prim-ministru al Romaniei. Iohannis a declarat ca actuala criza trebuie terminata foarte repede si ca il desemneaza pe.

BREAKING NEWS Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose (PSD) ca viitor premier. Aceasta criza politica dauneaza grav Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat la ora 20. 00 ca l-a desemnat pe Mihai Tudose, propunerea PSD-ALDE, drept viitor premier. Iohannis si-a motivat decizia spunand ca Romania e in criza politica, iar aceasta criza dauneaza grav Romaniei. Iohannis a cerut partidelor sa urgenteze procedurile parlamentare astfel incat Romania sa aiba guvern in aceasta saptamana. Iohannis a spus ca doar PSD-ALDE au propus un premier, desi la iesirea de la consultari Traian Basescu anuntase ca si PMP a facut o propunere, pe Siegfried Muresan.

Klaus Iohannis a facut publica declaratia de avere pentru 2016. Presedintele a incasat de trei ori mai putini bani din chirii, fata de anul trecut

Presedintele Klaus Iohannis a obtinut, in 2016, venituri din chirii de trei ori mai mici anul trecut, reiese din declaratia lui de avere postata pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Pe de alta parte, veniturile din salarii ale sefului statului si sotiei au crescut.

VIDEO. Klaus Iohannis: il desemnez pe Mihai Tudose premier. Aceasta criza trebuie terminata cat mai repede. Prima reactie a PSD si PNL. Basescu: Am fost atras intr-o mascarada

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, luni seara, pe social-democratul Mihai Tudose, propunerea PSD-ALDE, ca premier. Seful statului si-a motivat decizia precizand ca Romania este intr-o criza politica, fiind necesara incheierea acesteia cat mai curand.

Klaus Iohannis: Danemarca refuza sa extradeze patru infractori romani, considerand ca puscariile din Romania ofera conditii prea proaste

Danemarca refuza sa trimita in Romania patru infractori romani, care au fost condamnati la inchisoare si ar trebui sa execute aceste pedepse in tara de origine, a anuntat, vineri, presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )