Libnet.ro
UNICEF

01:05

Explicatiile oficiale: de ce explodeaza cel mai nou telefon Samsung. Motivul surprinzator

Antena3 Antena3,
Explicatiile oficiale: de ce explodeaza cel mai nou telefon Samsung. Motivul surprinzator

Lansarea Galaxy Note 7 a fost una dntre cele mai ghinioniste ale Samsung din ultimii ani. in teorie, telefonul este unul foarte bun. in practica, face o treaba foarte buna in a exploda, scrie publicatia de special. continuă pe Antena3

Samsung Galaxy Folder 2 este cel mai dragut telefon cu clapeta

In urma cu 10 ani, daca aveai un telefon cu clapeta erai un norocos. Acelea erau subtiri si atragatoare, iar Samsung spera sa reinvie pesiunea pentru acele gadgeturi cu noul Galaxy Folder 2. Telefoanele cu clapeta au fost subiectul unor zvonuri de mai bine de jumatate de an. Pentru o perioada, s-a crezut chiar ca [].

Cel mai nou SONDAJ al alegerilor parlamentare. Cum vor vota romanii pe 11 decembrie

Mai sunt doar cateva luni care ne despart de alegerile parlamentare din decembrie, cei implicati concentrandu-si atentia asupra viitoarelor procente. in acest sens, Marius Pieleanu, directorul.

Cel mai nou SONDAJ al alegerilor parlamentare. Cum vor vota romanii pe 11 decembrie

Mai sunt doar cateva luni care ne despart de alegerile parlamentare din decembrie, cei implicati concentrandu-si atentia asupra viitoarelor procente. in acest sens, Marius Pieleanu, directorul.

Cel mai nou serial filmat in Romania primeste un site dedicat cu continut suplimentar

Discovery Romania anunta lansarea website-ului Harleyandthedavidsons. discovery. ro dedicat miniseriei Harley and The Davidsons, una dintre cele mai mari productii de fictiune filmate in Romania. Fanii pot urmari interviuri video exclusive cu protagonistii miniseriei Michiel Huisman, Robert Aramayo sau Bug Hall, pot vedea modul in care s-au desfasurat filmarile prin intermediul materialelor de tip making of [].

O perie din cauciuc, sub forma de limba, cel mai nou accesoriu pentru posesorii de pisici: Ce pot face stapanii cu neobisuita inventie (VIDEO)

Cei care vor sa aiba o legatura mai apropiata cu pisica lor, au la dispozitie o noua inventie. Este vorba, nici mai mult, nici mai putin, despre o perie de cauciuc, dub forma unei limbi imense, cu care.

Costa enorm! Cel mai bun telefon Apple ajunge la peste 50 de milioane de lei

Pretul iPhone 7 in Romania este destul de mare. iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt disponibile la precomanda la un magazin online din Romania. Pretul iPhone 7 anuntat de Apple este de 650 de euro, iar iPhone 7 Plus.

Cel mai asteptat telefon, lansat oficial: cat costa si cand il poti cumpara in Romania

Mult asteptatul iPhone 7 a debutat in mod oficial pe piata, iar cei de la Apple spera ca acesta sa aiba parte de un succes la fel de mare ca predecesorul sau. Asa cum ne-am obisnuit in ultima perioada, o.

iPhone 7 ajunge in Romania in doar cateva zile: Cat va costa cel mai nou produs Apple

Noul iPhone 7 va ajunge in Romania pe 23 septembrie si va costa incepand cu 649 de euro, la Dispozitivul a fost prezentat oficial miercuri, 7 septembrie, la San Francisco. Noul iPhone 7 nu.

Coreea comunista a organizat un nou test nuclear, care ar fi cel mai puternic de pana acum. Cutremurul generat de explozie s-a simtit pana in Rusia

Coreea de Nord a facut vineri cel de-al cincilea test nuclear, probabil cel mai puternic de pana acum. Phenianul sustine ca a testat o ogiva nucleara care poate fi montata pe rachete balistice strategice. Lumea intreaga a condamnat testul, care s-a soldat cu un cutremur de 5,3 grade resimtit si in Rusia.

Cum rezolva Remus Borza posibilul conflict de interese in care s-ar afla daca se va ocupa de insolventa Hidroserv, in conditiile in care este si administrator judiciar al UCM Resita, cel mai mare creditor: Voi lucra pe gratis!

Consiliul de Administratie al Hidroserv, filiala de mentenanta a Hidroelectrica, a decis zilele trecute demararea procesului de insolventa a companiei, fiind discutate chiar si nume de posibili administratori judiciari. Unul dintre acestia este Remus Borza, mai nou membru ALDE, care controleaza Euro Insol, si care s-a ocupat si de insolventa Hidroelectrica. Apare, insa, o problema: Din 2012 este administrator judiciar al UCM Resita, cel mai mare creditor al Hidroserv, fapt care l-ar putea pune pe Borza in conflict de interese. Contactat de HotNews. ro, Borza sustine ca la Hidroserv ma duc pe zero bani si ca asa ar rezolva conflictul de interese. Sau isi va depune mandatul de la UCM Resita, in cazul in care va fi confirmat administrator judiciar al Hidroserv.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )