Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cel mai asteptat telefon, lansat oficial: cat costa si cand il poti cumpara in Romania

Antena3 Antena3,
Cel mai asteptat telefon, lansat oficial: cat costa si cand il poti cumpara in Romania

Mult asteptatul iPhone 7 a debutat in mod oficial pe piata, iar cei de la Apple spera ca acesta sa aiba parte de un succes la fel de mare ca predecesorul sau. Asa cum ne-am obisnuit in ultima perioada, o. continuă pe Antena3

Pe 14 septembrie, cel mai asteptat discurs politic in Europa

Cu doua zile inaintea Summitului informal de la Bratislava, unde sefii de state si guverne din UE cu exceptia Marii Britanii) se vor reuni pentru a discuta despre viitorul Europei, pe 14 septembrie, la Strasbourg, Jean Claude Juncker, Presedintele Comisiei Europene, este asteptat sa prezinte in fata parlamentarilor europeni analiza asupra Starii Uniunii.

Halep la US Open: americanii ne ascund meciul cel mai asteptat. Ora nepotrivita pentru publicul din Romania

De cand a inceput ultimul Grand Slam al anului, Simona a fost programata numai de la ora 18. 00, ora Romaniei, iar fanii ei din tara i-au putut urmari, fara probleme, evolutiile. Din pacate, lucrurile nu vor sta asa in ceea ce priveste meciul din sferturi.

S-au casatorit si au facut un copil. Un baiat care pe atunci n-avea cascheta. Cam asa am aparut. Marian Godina, cel mai iubit politist din Romania, sarbatorit la aniversarea de 30 de ani

Cel mai cunoscut politist din Romania implineste miercuri 30 de ani. intr-un an, de cand a devenit cunoscut datorita povestirilor sale amuzante de la serviciu, politistul a reusit sa.

Cel mai bogat indian da internet 4G gratis pentru un miliard de oameni

Mukesh Ambani este cel mai bogat om din India si isi va folosi averea pentru a da internet rapid pentru un miliard de oameni. Aceste investeste 20 de miliarde de dolari intr-o companie de telefonie mobila care ar putea aduce internet 4G in casele indienilor,la preturi foarte accesibile si viteze de descarcare care vor facilita [].

Unde instalezi un router pentru cel mai bun semnal

Daca ai probleme cu acoperirea Wi-Fi, ar fi bine sa inveti cateva reguli pentru a sti unde instalezi un router pentru cel mai bun semnal. Nu cred ca exista o variatie de preturi la fel de mare ca la router in prea multe alte domenii. Exista un router cu mai putin de 100 lei si [].

Cel mai mare trader roman de cereale: Cu Dunarea care ne curge la picioare, in fiecare an vorbim de seceta

Analiza la rece! Cel mai mare trader roman de cereale analizeaza piata granelor autohtonem. Mihai Anghel, marele producator in agricultura din Romania, considera ca nu se.

Cel mai bogat om din India vrea sa ofere Internet 4G gratuit pentru un miliard de oameni

Cel mai bogat om din India investeste 20 de miliarde de dolari intr-o companie de telefonie mobila care ar putea aduce internet de mare viteza in casele a sute de milioane de persoane.

Pep Guardiola este cel mai bine platit antrenor din lume

Pep Guardiola a devenit cel mai bine platit antrenor din lume dupa ce a semnat un contract pe trei ani cu Manchester City, potrivit unui top publicat de The Telegraph. Fostul antrenor al Barcelonei si al lui Bayern Munchen castiga 18,2 milioane de euro pe an la noua sa echipa, iar unul dintre principalele sale obiective este castigarea Champions League, competitie in care City a ajuns in editia precedenta pana in semifinale.

FMI vrea ca Fiscul sa negocieze legea cu multinationalele in privinta preturilor de transfer. ,,Instantele nu sunt cel mai bun loc de rezolvare a diferentelor

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) trebuie sa poata negocia intelegeri cu contribuabilii, pentru ca instantele nu sunt cel mai bun loc de rezolvare a diferentelor, arata un raport realizat de catre Fondul Monetar.

Roger Federer, cel mai bine platit jucator de tenis al planetei

Roger Federer ramane cel mai bine platit jucator de tenis din lume, in ciuda problemelor de sanatate care l-au afectat in ultimele luni si care l-au impiedicat sa participe la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Elvetianul a realizat venituri de 67,8 milioane dolari in perioada iunie 2015 - iunie 2016, conform revistei americane Forbes, citata de Agerpres.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )