Libnet.ro
UNICEF

15:00

Explozia de ieri, a gazoductului din Ucraina, a fost provocata de o BOMBA

Antena3 Antena3,
Explozia de ieri, a gazoductului din Ucraina, a fost provocata de o BOMBA

Ministrul de Interne ucrainean, Arsen Avakov, a declarat ca explozia de ieri, produsa la gazoductul Fratia, din regiunea Poltava, a fost provocata de o bomba, plasata cu precizie sub un bloc de sutinere a. continuă pe Antena3

Ce inseamna criza gazelor din Ucraina pentru Romania. Cine ar putea fi afectat

Criza gazelor din Ucraina provocata de sistarea livrarilor din Rusia nu ar afecta Romania in urmatoarele luni, adica pana in iarna. Cel putin asa sustin autoritatile din Romania. Spre deosebire de alte tari europene, Romania este un caz fericit deoarece nivelul importurilor reprezinta cam 20% din consumul de gaze dintr-un an, iar pe timpul verii se poate descurca, la nevoie, doar cu productia interna. Intrebarea este ce s-ar intampla in cazul in care razboiul gazelor dintre Rusia si Ucraina se va prelungi sau va fi reluat la iarna? Nu trebuie uitat ca prin Ucraina trec conductele de tranzit catre Europa.

SUA cer Serbiei sa se ralieze partenerilor europeni, pe fondul crizei din Ucraina

Statele Unite cer Serbiei sa se ralieze clar partenerilor europeni in contextul crizei din Ucraina, conform unei scrisori trimise premierului sarb Aleksandr Vucici inainte de vizita la Belgrad a ministrului rus de.

Explozie la o conducta de gaz din Ucraina. Gazprom: Exporturile de gaz catre Europa nu sunt afectate

O explozie s-a produs marti la o conducta de tranzit a gazelor naturale din centrul Ucrainei, dar incidentul nu a dus la intreruperea exporturilor de gaz rusesc catre Europa, acesta fiind transportat printr-o conducta paralela, a precizat pentru Reuters o sursa din cadrul producatorului rus Gazprom.

Criza din Ucraina: Separatistii pro-rusi au ocupat sediul Bancii Centrale din Donetsk

Separatisti inarmati au ocupat luni cladirea Bancii Centrale din Donetsk, capitala regiunii cu acelasi nume din estul Ucrainei, zona afectata de o puternica insurectie armata pro-rusa, transmite AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )