Libnet.ro
UNICEF

21:00

Explozie intr-o garsoniera din Cugir. O persoana a fost ranita

România Liberă România Liberă,
Explozie intr-o garsoniera din Cugir. O persoana a fost ranita

O bultelie cu gaz a explodat, miercuri, intr-o garsoniera din orasul Cugir, ducand la ranirea unei persoane. continuă pe România Liberă

Explozie intr-un oras din estul Turciei

Mai multe persoane au fost ranite luni intr-o explozie care a avut loc in orasul Ovacik, din provincia Tunceli, din estul Turciei, au anuntat surse din domeniul securitatii, informeaza Reuters,.

UPDATE. 9 raniti intr-o explozie intr-un oras din estul Turciei

Noua persoane au fost ranite luni in explozia unei masini-capcana in orasul Ovacik din provincia Tunceli, din estul Turciei), au anuntat surse din domeniul securitatii, informeaza Reuters, preluata de Agerpres.

Explozie intr-o cladire din Milano: Trei persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

Cel putin trei persoane au murit si mai multe au fost ranite in urma prabusirii unei cladiri rezidentiale care s-a surpat partial, in urma unei explozii. Explozia a avut loc in jurul orei.

Caz socant intr-un cartier din Braila. Un bebelus a fost gasit mort in ghena unui bloc

Caz socant intr-un cartier din Braila. Un bebelus a fost gasit mort in ghena unui bloc. Cel care a facut descoperirea macabra a fost chiar presedintele asociatiei de locatari, care a sunat imediat.

Peste 18.000 de masini au fost afectate de grindina, intr-un oras din China (VIDEO)

Grindina a avariat peste 18. 000 de masini in orasul Changzhi din China de Nord. Ploile abundente si grindina au durat aproximativ 20 de minute, potrivit China Xinhua News. in nordul Chinei, in.

Atac armat intr-un club din Florida! Cel putin 20 de persoane impuscate. Atacatorul a luat ostatici

Un atac armat a avut loc intr-un club de homosexuali din Florida, Pulse Club. Cel putin 20 de oameni ar fi fost ucis dupa ce un barbat inarmat a luat cu asalt locatia. Un reporter al unei.

Atac armat intr-un club din Florida! Cel putin 20 de persoane au fost impuscate. Autorul atacului a murit

UPDATE - Autorul atacului armat dintr-un club de noapte din Orlando, Florida, frecventat de homosexuali, este mort, a anuntat duminica politia pe contul sau de Twitter, relateaza AFP, Reuters si DPA. Atac.

Conflict intr-un sat din Marea Britanie, din cauza celui mai mare festival pentru swingeri din Europa (FOTO)

Localnicii din satul britanic Flaxey sunt nemultumiti ca cel mai mare festival pentru swingeri din Europa se va tine in apropiere de localitatea lor. Anul trecutlocalniciinu au putut sa.

Jaf intr-un magazin din Capitala! Vanzatoarele au gasit o metoda ingenioasa pentru a prinde hotii

Angajatele unui magazin de cartier din Bucuresti au gasit o metoda prin care sa combata furturile din rafturi, potrivit Protv. in imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede clar felul.

Luare de ostatici intr-un supermarket din Texas. Politia a intervenit in forta

Luare de ostatici intr-un magazin Walmart din Amarillo, Texas. Un individ inarmat a patruns in magazin, au relatat martorii. Stire in curs de actualizare. BreakingNews: Active.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2569 seconds )