Libnet.ro
UNICEF

00:07

Jaf intr-un magazin din Capitala! Vanzatoarele au gasit o metoda ingenioasa pentru a prinde hotii

B1 B1,
Jaf intr-un magazin din Capitala! Vanzatoarele au gasit o metoda ingenioasa pentru a prinde hotii

Angajatele unui magazin de cartier din Bucuresti au gasit o metoda prin care sa combata furturile din rafturi, potrivit Protv. in imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede clar felul. continuă pe B1

Luare de ostatici intr-un supermarket din Texas

Luare de ostatici intr-un magazin Walmart din Amarillo, Texas. Un individ inarmat a patruns in magazin, au relatat martorii. Stire in curs de actualizare. BreakingNews: Active.

Luare de ostatici intr-un supermarket din Texas. Politia a intervenit in forta

Luare de ostatici intr-un magazin Walmart din Amarillo, Texas. Un individ inarmat a patruns in magazin, au relatat martorii. Stire in curs de actualizare. BreakingNews: Active.

Caz socant intr-un cartier din Braila. Un bebelus a fost gasit mort in ghena unui bloc

Caz socant intr-un cartier din Braila. Un bebelus a fost gasit mort in ghena unui bloc. Cel care a facut descoperirea macabra a fost chiar presedintele asociatiei de locatari, care a sunat imediat.

Tramvaie blocate in zona Victoriei din Capitala, dupa ce asfaltul s-a ridicat din motive necunoscute

Mai multe tramvaie au ramas blocate, miercuri seara, pe ambele sensuri de mers, in zona Victoriei din Capitala. Asfaltul s-a ridicat, ceea ce a facut imposibila circulatia, potrivit libertatea. ro. Asfaltul.

Un incendiu a izbucnit in zona Garii Obor din Capitala

Un incendiu a izbucnit marti seara la o magazie dezafectata din zona Garii Obor din Capitala, informeaza Agerpres. in acel loc se afla un autoturism si material lemnos. Sase autospeciale au intervenit.

Explozie intr-o garsoniera din Cugir. O persoana a fost ranita

O bultelie cu gaz a explodat, miercuri, intr-o garsoniera din orasul Cugir, ducand la ranirea unei persoane.

Sapte copaci cazuti si 39 de cazuri de acumulari de apa, in urma ploii din capitala

Echipele de interventie ale ISU Bucuresti intervin pentru a elimina acumularile de apa de la imobilele de pe mai multe strazi din nordul capitalei, dar si in Ilfov, a anuntat Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al institutiei, potrivit unor surse din presa.

UPDATE. 9 raniti intr-o explozie intr-un oras din estul Turciei

Noua persoane au fost ranite luni in explozia unei masini-capcana in orasul Ovacik din provincia Tunceli, din estul Turciei), au anuntat surse din domeniul securitatii, informeaza Reuters, preluata de Agerpres.

Peste 18.000 de masini au fost afectate de grindina, intr-un oras din China (VIDEO)

Grindina a avariat peste 18. 000 de masini in orasul Changzhi din China de Nord. Ploile abundente si grindina au durat aproximativ 20 de minute, potrivit China Xinhua News. in nordul Chinei, in.

Conflict intr-un sat din Marea Britanie, din cauza celui mai mare festival pentru swingeri din Europa (FOTO)

Localnicii din satul britanic Flaxey sunt nemultumiti ca cel mai mare festival pentru swingeri din Europa se va tine in apropiere de localitatea lor. Anul trecutlocalniciinu au putut sa.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )