Libnet.ro
UNICEF

22:45

Explozie puternica in Afganistan. Cel putin 15 de persoane si-au pierdut viata

Antena3 Antena3,
Explozie puternica in Afganistan. Cel putin 15 de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata marti seara, in urma unui atentat sinucigas care a lovit o moschee siita din localitatea Herat, Afganistan, transmite Russia Today. Explozia a avut loc in. continuă pe Antena3

Cel putin 15 persoane au fost omorate in cadrul unei explozii care a avut loc intr-o moschee siita din Afganistan

O explozie intr-o moschee siita in orasul Herat, din vestul Afganistanului, a omorat cel putin 15 persoane si a ranit multe altele, potrivit unui purtator de cuvant al politie, citat de Reuters.

Atac sinucigas intr-o moschee siita din Afganistan. Cel putin 15 de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata marti seara, in urma unui atentat sinucigas care a lovit o moschee siita din localitatea Herat, situata in zona central-vestica a Afganistanului, transmite Russia Today, potrivit news. ro.

Atac sinucigas intr-o moschee siita din Afganistan. Cel putin 15 de persoane au murit

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata marti seara, in urma unui atentat sinucigas care a lovit o moschee siita din localitatea Herat, situata in zona central-vestica a Afganistanului, transmite Russia Today, potrivit news. ro.

EXPLOZIE PUTERNICA in aceasta seara. ZECI de morti

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata marti seara, in urma unui atentat sinucigas care a lovit o moschee siita din localitatea Herat, Afganistan, transmite Russia Today. Explozia a avut loc in.

Cel putin patru persoane si-au pierdut viata intr-un schimb de focuri dintr-o judecatorie regionala de la Moscova

Cel putin patru persoane si-au pierdut viata marti dupa-amiaza in urma unui schimb de focuri intr-o judecatorie regionala din capitala Rusiei. De asemenea, o a cincea persoana a fost ranita de focurile de arma, relateaza BBC si Reuters.

Grav accident rutier in Constanta. Cel putin cinci victime, intre care si un copil - VIDEO

Un accident rutier cu mai multe victime a avut loc marti seara pe o strada dinConstanta. Cel putin cinci persoane au fost ranite, printre cei care au nevoie de ingrijiri medicale aflandu-se si un.

Atentat cu masina-capcana in capitala Somaliei. Cel putin sase morti si 20 de raniti

Cel putin sase persoane au fost ucise si alte 20 ranite in explozia unei masini capcana duminica in capitala somaleza Mogadishu si bilantul ar putea sa creasca, potrivit politiei.

Explozie puternica in Afganistan. Peste 20 de morti si 30 de raniti

UPDATE- Peste 20 de oameni au fost ucisi iar alti peste 30 au fost raniti intr-un atac sinucigas asupra unei moschei siite din Herat, principalul oras din vestul Afganistanului, in apropiere de fronti.

FOTO VIDEO Explozie puternica urmata de incendiu pe platforma industriala Kronospan Sebes. Peste 30 de pompieri s-au luptat cu focul

O explozie puternica, urmata de un incendiu, a avut loc in noaptea de luni spre marti pe paltforma Kronospan Sebes. Focul a fost stin in urma interventiei pompierilor, dar zgomotul i-a speriat pe locuitorii din apropierea fabricii.

FOTO + VIDEO. TASS: Rafuiala a interlopilor rusi, intr-un tribunal din Moscova. Cel putin trei morti si un ranit

Trei persoane ar fi murit si o alta ar fi fost ranita, marti dupa-amiaza, intr-un atac armat care a avut loc la un tribunal din Moscova, scrie BBC News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )