Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grav accident rutier in Constanta. Cel putin cinci victime, intre care si un copil - VIDEO

Antena3 Antena3,
Grav accident rutier in Constanta. Cel putin cinci victime, intre care si un copil - VIDEO

Un accident rutier cu mai multe victime a avut loc marti seara pe o strada dinConstanta. Cel putin cinci persoane au fost ranite, printre cei care au nevoie de ingrijiri medicale aflandu-se si un. continuă pe Antena3

Cinci persoane, printre care si un copil de doi ani, au fost ranite intr-un accident rutier la Constanta

Cinci persoane, printre care un copil de doi ani, au fost ranite si transportate la spital in urma unei coliziuni produse, marti seara, in municipiul Constanta, intre un taxi si un alt autovehicul, a anuntat Serviciul de Ambulanta Judetean SAJ).

Accident rutier grav. Doi oameni au murit si patru au fost transportati la spital

O femeie si un barbat, sot si sotie, si-au pierdut viata, iar alte patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut, luni dupa-amiaza, intre localitatile Peciu Nou si Parta,.

Restrictii de circulatie pe A2 Bucuresti - Constanta, din cauza unui accident rutier

Traficul rutier pe A2 Bucuresti - Constanta este restrictionat marti dimineata se circula pe banda de urgenta), la kilometrul 139, pe sensul catre litoral, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, anunta Centrul Infotrafic.

Accident rutier cu cinci raniti in Focsani. Politistul care se ducea la fata locului s-a rasturnat si el cu masina

Cinci persoane, intre care un copil in varsta de sapte ani, au fost ranite in noaptea de sambata spre duminica, in urma unui accident rutier produs in Focsani si in care au fost implicate doua autoturisme .

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs in Prahova

Cinci persoane au fost ranite, fiind transportate la spital, in urma unui accident rutier petrecut duminica seara pe un drum judetean din apropierea localitatii Fantanele din judetul Prahova, anunta News. ro.

Un dansator de talie internationala a murit intr-un accident rutier la doar 27 de ani

Accident ingrozitor! Un dansator cunoscut la nivel international, in varsta de doar 27 de ani, a fost victima unui accident rutier care s-a desfasurat in Canada. Acesta a murit pe.

Ion Dichiseanu, implicat intr-un accident rutier

ActorulIon Dichiseanu a fost implicat intr-un accident rutier in statiunea Eforie Sud. Ion Dichiseanu a lovit trei oameni, pe trecerea de pietoni, in timp ce se indrepta catre Constant.

Trafic restrictionat pe Autostrada Sibiu-Orastie. Trei raniti intr-un accident rutier

Doi barbati si o fata de 14 ani au fost raniti sambata dimineata intr-un accident rutier pe Autostrada Sibiu-Orastie, in zona localitatii Sacel, pe sensul catre Sibiu .

Cel putin 15 persoane au fost omorate in cadrul unei explozii care a avut loc intr-o moschee siita din Afganistan

O explozie intr-o moschee siita in orasul Herat, din vestul Afganistanului, a omorat cel putin 15 persoane si a ranit multe altele, potrivit unui purtator de cuvant al politie, citat de Reuters.

Explozie puternica in Afganistan. Cel putin 15 de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata marti seara, in urma unui atentat sinucigas care a lovit o moschee siita din localitatea Herat, Afganistan, transmite Russia Today. Explozia a avut loc in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )