Libnet.ro
UNICEF

12:45

EY: Modul in care este taxata munca poate duce la dezechilibre pe piata fortei de munca

Adevărul Adevărul,
EY: Modul in care este taxata munca poate duce la dezechilibre pe piata fortei de munca

Anul 2017 a fost unul dintre cei mai tulburi din punct de vedere al predictibilitatii cadrului fiscal, sporind, mai ales pe finalul sau, incertitudinea mediului de afaceri privind taxarea muncii, plata TVA sau impozitarea microintreprinderilor, considera specialistii EY. continuă pe Adevărul

Alex Milcev, EY: 2018 va fi anul asezarii fiscale. Trei tendinte in fiscalitatea autohtona

Modificarile aduse modului in care este taxata munca poate duce la dezechilibre pe piata fortei de munca. Creste complexitatea operatiunilor administrative pentru functia financiar-contabila. Climatul fiscal international in continua schimbare afecteaza si Romania. Acestea sunt principalele 3 tendinte dezbatute joi in cadrul celei de a XII-a editii a Conferintei anuale de fiscalitate organizate de EY Romania. Anul 2017 a fost unul dintre cei mai tulburi din punct de vedere al predictibilitatii cadrului fiscal, sporind, mai ales pe finalul sau, incertitudinea mediului de afaceri privind taxarea muncii, plata TVA sau impozitarea microintreprinderilor. Anul 2018 va fi cu siguranta anul asezarii fiscale, in care vom incerca sa punem ordine in multitudinea de masuri mai mult sau mai putin clare pe care companiile au fost nevoite sa le adopte din 2017, a declarat joi Alex Milcev, Partener, seful Departamentului de asistenta fiscala si juridica al EY Romania.

CHILE: Papa Francis isi cere iertare pentru SCANDALURILE SEXUALE in care este implicata Biserica Romano-Catolica

Papa Francisc si-a exprimat din nou durerea si rusinea, marti, in legatura cu scandalul sexual in care este implicata Biserica Catolica din Chile, cerand iertare pentru aceasta cr.

CHILE: Papa Francisc isi cere iertare pentru SCANDALURILE SEXUALE in care este implicata Biserica Romano-Catolica

Papa Francisc si-a exprimat din nou durerea si rusinea, marti, in legatura cu scandalul sexual in care este implicata Biserica Catolica din Chile, cerand iertare pentru aceasta cr.

Greseala pe care o faci zilnic si care poate duce la cancer de colon

Cancerul la colon este o boala care se declanseaza de la o dieta deficitara, dar si ca urmare a consumului excesiv de carne rosie sau alimentele procesate, mai ales daca rareori se intampla sa.

Alina Gorghiu: Presedintele va tine cont de majoritatea parlamentara care este de partea PSD-ALDE

Senatorul Alina Gorghiu, fost presedinte al Partidului National Liberal PNL), este convinsa ca presedintele Klaus Iohannis va tine cont de majoritatea parlamentara si ca va numi un nou premier din partea Partidului Social Democrat PSD) si a Aliantei Democratilor si Liberalilor ALDE), potrivit Agerpres. Gorghiu a declarat marti, intr-o emisiune la postul de televiziune TVR 1, ca nu vede argumente constitutionale pentru a se respinge aceasta candidatura de catre presedinte.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3282 seconds )