Libnet.ro
UNICEF

21:45

Facebook anunta noi masuri pentru contracararea propagandei politice

B1 B1,
Facebook anunta noi masuri pentru contracararea propagandei politice

Facebook anunta schimbari majore vizavi de reclamele politice si popagandistice, pe fundalul investigatiei din Statele Unite privind presupusul amestec extern in campania electorala. Facebook a transmis ca. continuă pe B1

Facebook anunta schimbari pentru contracararea propagandei politice

Seful Facebook, Mark Zuckerberg, anunta schimbari majore in ceea ce priveste reclamele politice si propagandistice, pe fundalul investigatiei din Statele Unite referitoare la un presupus amestec extern in campania electorala. El a postat un mesaj video in care promite mai multa transparenta in ceea ce priveste reclamele din cadrul retelei, dupa reguli mai stricte decat cele din audio-vizual.

Comisia Europeana a propus un set de masuri pentru consolidarea raspunsului UE la atacurile cibernetice

Comisia Europeana a propus astazi un set amplu de masuri pentru a consolida securitatea cibernetica in Uniunea Europeana UE), printre care instituirea unei Agentii UE pentru Securitate Cibernetica, care sa ofere sprijin statelor membre in cazul unor astfel de atacuri, si un nou sistem european de certificare, ce va asigura utilizarea in conditii de siguranta a produselor sau serviciilor din mediul online, potrivit unui comunicat al Reprezentantei Comisiei in Romania.

Donald Trump, noua masura impotriva Coreei de Nord: Presedintele american a semnat noi masuri de inasprire a sanctiunilor

Presedintele american Donald Trump a semnat un nou ordin prezidential prin care inaspreste sanctiunile puse impotriva Coreei de Nord pentru programul nuclear al regimului de la Phenian, conform.

Recep Tayyip Erdogan anunta noi conflicte in Orientul Mijlociu

Presedintele Turcieie, Recep Tayyip Erdogan a avertizat ca referendumul pentru independenta provinciei irakiene Kurdistan poate genera noi conflicte in Orientul Mijlociu. Noi crize in.

Medicii anunta noi proteste. Care este nemultumirea lor si de cand vor incepe manifestatiile

Toamna aduce si noi proteste la sanatate. Medicii anunta ca din 28 septembrie vor incepe sa-si strige din nou nemultumirea in strada. Federatiei Solidaritatea Sanitara a precizat.

Efectul vijeliilor: noi scumpiri. Pentru ce vor scoate romanii mai multi bani din buzunar

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) vrea sa modifice legislatia, astfel incat asigurarile obligatorii pentru locuinta sa acopere si riscul de incendiu si furtuna, dupa ce vijeliile din.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )