Libnet.ro
UNICEF

11:30

Comisia Europeana a propus un set de masuri pentru consolidarea raspunsului UE la atacurile cibernetice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana a propus un set de masuri pentru consolidarea raspunsului UE la atacurile cibernetice

Comisia Europeana a propus astazi un set amplu de masuri pentru a consolida securitatea cibernetica in Uniunea Europeana UE), printre care instituirea unei Agentii UE pentru Securitate Cibernetica, care sa ofere sprijin statelor membre in cazul unor astfel de atacuri, si un nou sistem european de certificare, ce va asigura utilizarea in conditii de siguranta a produselor sau serviciilor din mediul online, potrivit unui comunicat al Reprezentantei Comisiei in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana a propus un nou cadru pentru fluxul liber al datelor fara caracter personal

Comisia Europeana a propus astazi un nou set de norme pentru reglementarea fluxului liber al datelor fara caracter personal, ce vor permite stocarea si prelucrarea acestora pe intreg teritoriul Uniunii, ceea ce va contribui la stimularea competitivitatii companiilor europene si la modernizarea serviciilor publice, eliminandu-se astfel restrictiile legate de localizarea datelor, potrivit unui comunicat de presa al Reprezentantei Comisiei in Romania.

Ce masuri va lua Comisia Europeana impotriva atacurilor cibernetice

Comisia Europeana a propus marti o serie de masuri pentru o mai buna protectie a Uniunii Europene impotriva atacurilor cibernetice, masuri ce prevad infiintarea unei agentii in acest scop,.

Comisia Europeana va propune schimbarea regulilor Schengen

Comisia Europeana va prezenta la sfarsitul acestei luni o propunere de modificare a regulilor ce privesc spatiul de libera circulatie Schengen pentru a le adapta noilor provocari, scrie cotidianul El Pais dupa desfasurarea joi a Consiliului UE pentru justitie si afaceri interne JAI).

Comisia Europeana doreste schimbarea regulilor Schengen si crearea unui serviciu de informatii al UE

Comisia Europeana va prezenta la sfarsitul acestei luni o propunere de modificare a regulilor privind spatiul Schengen pentru a le adapta noilor provocari, potrivit El Pais, citat de Agerpres. Initiativa.

Se reintroduc controalele la frontierele spatiului Schengen. Comisia Europeana va inainta o propunere de regulament pana la sfarsitul lunii. UE va infiinta si un serviciu de informatii gen CIA

Comisia Europeana va introduce reguli de securitate ale frontierelor spatiului Schengen pentru a fi mai eficiente in privinta terorismului.

Comisia Europeana va propune schimbarea regulilor Schengen si crearea unui serviciu de informatii al UE axat pe combaterea terorismului

Comisia Europeana va prezenta la sfarsitul acestei luni o propunere de modificare a regulilor ce privesc spatiul de libera circulatie Schengen pentru a le adapta noilor provocari, scrie cotidianul El Pais, potrivit Agerpres.

Comisia Europeana a aprobat fuziunea Nordea cu DNB, in tarile baltice

Comisia Europeana a aprobat fuziunea operatiunilor derulate in tarile baltice de Nordea Bank - cea mai mare banca nordica - si institutia letona de credit DNB Banka, conform anuntului facut ieri de reprezentantii celor doua institutii financiare.

Ce mesaj transmite Comisia Europeana, romanilor afectati de fenomene meteorologice extreme

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a declarat, la Zalau, ca mesajul Comisiei Europene privind populatia din Romania afectata de fenomenele meteo extreme din ultimele zile este unul de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )