Libnet.ro
UNICEF

18:30

Facebook isi va plati impozitele pe profit in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Facebook isi va plati impozitele pe profit in Marea Britanie

Facebook isi va plati impozitele pe profitul realizat in Marea Britanie. Reteaua de socializare a luat aceasta decizie in urma polemicii legate de politica sa de contabilitate, noteaza Agerpres. continuă pe Adevărul

Vanzarile Dacia au scazut pe piata din Marea Britanie in luna februarie

Circa 84. 000 de masini noi au fost vandute in luna februarie in Marea Britanie, cel mai bun rezultat pentru aceasta luna din 2004, informeaza BBC.

Franta ameninta Marea Britanie in cazul iesirii din UE: Vom permite imigrantilor sa treaca in Regat

Daca Marea Britanie va vota la referendumul din iunie pentru iesirea din Uniunea Europeana, atunci Franta le va permite imigrantilor sa treaca in Regatul Unit prin eliminarea controalelor la frontiera si va.

O femeie din Marea Britanie primeste vaccinul anti-cancer

O tanara femeie din Marea Britanie a devenit unul dintre primii pacienti bolnavi de cancer care vor primi un nou vaccin, creat pentru a stimula sistemul imunitar si distruge tumorile. Kelly Potter, in varsta de 35 de ani, a fost diagnosticata cu o forma avansata de cancer cervical in iulie 2015 si va fiprintre primele [].

O femeie din Marea Britanie, primul pacient care primeste vaccin anticancer

O tanara din Marea Britanie a devenit unul dintre primii pacienti diagnosticati cu cancer din lume caruia i se injecteaza un vaccin care sa ii distruga celulele canceroase rapandite in corp, scrie cotidianul britanic The Independent. Kelly Potter, in varsta de 35 de ani, a fost diagnosticata in iulie 2015 cu cancer cervical in stare avansata si s-a inscris intr-un program de testare a unui vaccin anticancer, in care sunt implicati 30 de pacienti voluntari.

Marea Britanie trimite militari in Tunisia pentru a impiedica militantii Statului Islamic sa intre in tara

Marea Britanie trimite militari in Tunisia pentru a impiedica militantii retelei teroriste Statul Islamic SI) sa patrunda in tara pe la frontiera cu Libia, a anuntat Michael Fallon, ministrul britanic al Apararii, potrivit agentiei de presa Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )