Libnet.ro
UNICEF

00:07

Facebook Messenger ia avant - cum sa accesezi serviciul de pe calculator, fara sa mai vezi tot Facebook-ul

Adevărul Adevărul,
Facebook Messenger ia avant - cum sa accesezi serviciul de pe calculator, fara sa mai vezi tot Facebook-ul

Facebook a lansat Messenger pentru desktop. Astfel, utilizatorii care vor sa se concentreze doar pe serviciul de mesagerie al Facebook au o alternativa pentru internet, pe messenger. com. De astazi, exista si versiuni pentru iPhone, iPad si chiar Mac OS X. continuă pe Adevărul

Facebook Messenger are de acum propriul site web pentru PC-uri

Aplicatia de chat Messenger de la Facebook are acum propriul site, separat de reteaua Facebook. La www. messenger. com se gaseste o versiune marita a aplicatiei de mobil, utilizatorii putand sa discute cu prietenii fara a fi distrasi de alerte Facebook sau de postari de pe Newsfeed. Chat-ul pe Facebook Messenger se putea face fara probleme pe desktop si laptop, insa noutatea este ca aplicatia este acum distincta, nu integrata in Facebook.

Facebook Messenger se transforma intr-o aplicatie web separata de Facebook

Printr-o pagina web dedicata, popularul Facebook Messenger poate fi folosit pe un Mac sau PC fara sa mai intrati pe profilul vostru de Facebook. Indiferent daca aveti sau nu o vointa de fier, este inevitabil sa nu fiti distrasi in momentul in care deschideti o pagina de Facebook. Tentatia de a da un pic de [] Facebook Messenger se transforma intr-o aplicatie web separata de Facebook Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )