Libnet.ro
UNICEF

01:05

Facebook, Messenger, Instagram si WhatsApp au picat. Ce se intampla cu retelele

Playtech Playtech,
Facebook, Messenger, Instagram si WhatsApp au picat. Ce se intampla cu retelele

Facebook, Messenger si Instagram au picat pe 18 aprilie. A fost una dintre rarele situatii cand toate retelele au picat simultan. ACTUALIZARE 14:47 Toate retelele sociale care au picat in jurul. continuă pe Playtech

Facebook, Messenger, Instagram si WhatsApp au picat. Ce se intampla cu retelele

Facebook, Messenger si Instagram au picat pe 18 aprilie. A fost una dintre rarele situatii cand toate retelele au picat simultan. ACTUALIZARE 14:47 Toate retelele sociale care au picat in jurul.

Facebook, Messenger, Instagram si Whatsapp au picat. Ce se intampla cu retelele

Facebook, Messenger si Instagram au picat pe 18 aprilie. A fost una dintre rarele situatii cand toate retelele au picat simultan. Facebook nu este nici pe departe la prima avarie de acest.

Facebook si Instagram ,,au picat in Romania

Facebook si Instagram au picat in Romania in jurul orei 14:30. Este doar una dintre multiplele sincope pe care retelele sociale le-au intampinat in ultimele saptamani.

Facebook si Instagram au picat! Utilizatorii nu isi pot accesa conturile

Retelele de socializare Facebook si Instagram au picat, joi dupa-amiaza. Utilizatorii retelelor de socializare nu si-au putut accesa conturile. Platformele au mai picat si in ultima perioada. Problema a fost semnalata si de utilizatorii din Ungaria, care au postat mesaje pe site-ul downdetector. com Stire in curs de actualizare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )