Libnet.ro
UNICEF

11:15

Facebook a sters in secret mesaje trimise de Mark Zuckerberg

Antena3 Antena3,
Facebook a sters in secret mesaje trimise de Mark Zuckerberg

Facebook a sters in secret convorbiri mai vechi a lui Mark Zuckerberg, in urma scandalului Cambridge Analytica. in explicarea acestei miscari, Facebook a declarat ca a luat decizia dupa hack-ul Sony din 2014,. continuă pe Antena3

SCANDALUL Facebook se muta la Bruxelles! Mark Zuckerberg, convocat la Parlamentul European

Scandalul Facebook Cambridge Analytica este departe de a se sfarsi. Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a cerut miercuri ca directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, sa vina personal in.

Scandalul Cambridge Analytica-Facebook: Parlamentul European cere ca Mark Zuckerberg sa se prezinte pentru a fi audiat

Dupa ce Mark Zuckerberg a fost prezent in Congresul american unde a fost audiat timp de doua zile, parlamentarii europeni cer ca fondatorul Facebook sa se prezinte si la Bruxelles pentru a raspunde intrebarilor.

Facebook: Parlamentul European cere ca Mark Zuckerberg sa vina personal sa explice cum a fost posibila utilizarea datelor personale n scandalul Cambridge Analytica

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a cerut ca presedintele Facebook, Mark Zuckerberg, sa vina in persoana sa explice in fata deputatilor europeni utilizarea datelor personale ale milioanelor de utilizatori din UE ai retelei de socializare, relateaza AFP.

Mark Zuckerberg, chemat personal in fata Parlamentului European pentru a da explicatii

Dupa Congresul american, Mark Zuckerberg este chemat si in Parlamentul European pentru a da explicatii despre folosirea ilegala a datelor personale ale utilizatorilor retelei. Toate grupurile politice.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )