Libnet.ro
UNICEF

21:15

Facebook, victima unui atac masiv din partea hackerilor islamisti? Oficialii neaga aceasta ipoteza

Adevărul Adevărul,
Facebook, victima unui atac masiv din partea hackerilor islamisti? Oficialii neaga aceasta ipoteza

Un atac DDoS masiv ar fi pus la pamant Facebook, Instagram, Tinder si alte site-uri din intreaga lume. Timp de mai bine de oora, site-urile nu au putut fi accesate. continuă pe Adevărul

Facebook spune ca NU a fost victima unui atac informatic, ci invoca probleme tehnice pentru caderea din aceasta dimineata

Facebook invoca probleme tehnice legate de schimbari la sistemele de configurare pentru caderea de 50 de minute din aceasta dimineata. Reteaua dezminte zvonurile cum ca ar fi fost victima unui atac informatic. Gruparea de hackeri Lizard Squad, care a atacat Sony anul trecut, a postat pe Twitter un mesaj ambiguu in care lasa de inteles ca ar fi responsabila pentru atacul asupra Facebook, Instagram si Tinder.

Bulgaria nu poate opri constructia South Stream in lipsa unei notificari oficiale din partea Rusiei

Bulgaria nu poate sista constructia gazoductului South Stream, in ciuda anuntului autoritatilor de la Moscova privind abandonarea proiectului, deoarece nu a primit nici o notificare oficiala din partea Rusiei,.

Ucraina: 30 de morti peste 90 de raniti in urma unui atac cu rachete Grad la Mariupol

Cel putin 30 civili au fost ucisi intr-un atac cu rachete Grad care a vizat sambata dimineata un cartier al orasului-port ucrainean Mariupol, anunta autoritatile ucrainene, atribuind agresiunea insurgentilor prorusi, transmite AFP.

Cel putin 10 morti in urma unui atac cu rachete la Mariupol

Cel putin zece persoane au fost ucise intr-un atac cu rachete Grad care a vizat in aceasta dimineata un cartier al orasului-port ucrainean Mariupol, anunta autoritatile ucrainene, atribuind agresiunea insurgentilor prorusi, transmite AFP.

Cel putin 15 morti si 46 de raniti in urma unui atac cu rachete la Mariupol

ACTUALIZARE 16:29 Cel putin 15 civili au fost ucisi azi intr-un atac cu rachete Grad care a vizat un cartier al orasului-port ucrainean Mariupol, anunta autoritatile ucrainene, atribuind agresiunea insurgentilor prorusi, transmite AFP.

Ucraina: Cel putin 10 morti in urma unui atac cu rachete la Mariupol

Cel putin zece persoane au fost ucise intr-un atac cu rachete Grad care a vizat sambata dimineata un cartier al orasului-port ucrainean Mariupol, anunta autoritatile ucrainene, atribuind agresiunea insurgentilor prorusi.

VIDEO UPDATE Ucraina: 30 de morti peste 90 de raniti in urma unui atac cu rachete Grad la Mariupol. Separatistii prorusi anunta ca au lansat o ofensiva asupra portului strategic. Sefa diplomatiei europene avertizeaza Rusia: Escaladarea conflictului va de

Cel putin 30 civili au fost ucisi intr-un atac cu rachete Grad care a vizat sambata dimineata un cartier al orasului-port ucrainean Mariupol, anunta autoritatile ucrainene, atribuind agresiunea insurgentilor prorusi, transmite AFP. Ora 20:52 Sefa diplomatiei europene condamna ofensiva insurgenta de la Mariupol si avertizeaza Rusia ca escaladarea conflictului va deteriorara grav relatiile cu Uniunea Europeana. Ora 18:16 RIA Novosti: Separatistii prorusi anunta ca au lansat ofensiva asupra orasului Mariupol.

Generalul Degeratu nu crede in ajutorul Ungariei, Bulgariei si al Greciei in cazul unui atac al Rusiei asupra Romaniei

Invitat la Adevarul Live, generalul Constantin Degeratu a vorbit despre lipsa unui plan al tarilor NATO in fata unei presupuse agresiuni a Rusiei asupra Romaniei. in plus, generalul a ridicat mai multe semne de intrebare asupra celor trei tari care ar trebui sa intervina primele in cazul in care Romania ar fi atacata. Atata timp cat este o incapacitate de aparare, este perceputa ca o invitatie, chiar una insistenta.

Ucraina - 30 de morti peste 90 de raniti in urma unui atac cu rachete Grad la Mariupol

------------- *ACTUALIZARE 15:44 SUA ameninta Rusia cu noi sanctiuni Secretarul american de Stat John Kerry a anuntat, azi, o crestere a presiunii SUA si partenerilor internationali asupra Rusiei daca Moscova nu va inceta sa-i sustina pe separatistii din Ucraina si nu-si va retrage soldatii si armamentul din Ucraina.

Rusia va primi noi sanctiuni din partea UE, dupa atacul asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol

Atacul separatistilor pro-rusi asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol aduce noi sanctiuni Rusiei. Liderii celor 28 de state membre UE au anuntat marti ca iau in calcul impunerea de noi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )