Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ucraina: 30 de morti peste 90 de raniti in urma unui atac cu rachete Grad la Mariupol

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ucraina: 30 de morti peste 90 de raniti in urma unui atac cu rachete Grad la Mariupol

Cel putin 30 civili au fost ucisi intr-un atac cu rachete Grad care a vizat sambata dimineata un cartier al orasului-port ucrainean Mariupol, anunta autoritatile ucrainene, atribuind agresiunea insurgentilor prorusi, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Ucraina - 30 de morti peste 90 de raniti in urma unui atac cu rachete Grad la Mariupol

------------- *ACTUALIZARE 15:44 SUA ameninta Rusia cu noi sanctiuni Secretarul american de Stat John Kerry a anuntat, azi, o crestere a presiunii SUA si partenerilor internationali asupra Rusiei daca Moscova nu va inceta sa-i sustina pe separatistii din Ucraina si nu-si va retrage soldatii si armamentul din Ucraina.

VIDEO UPDATE Ucraina: 30 de morti peste 90 de raniti in urma unui atac cu rachete Grad la Mariupol. Separatistii prorusi anunta ca au lansat o ofensiva asupra portului strategic. Sefa diplomatiei europene avertizeaza Rusia: Escaladarea conflictului va de

Cel putin 30 civili au fost ucisi intr-un atac cu rachete Grad care a vizat sambata dimineata un cartier al orasului-port ucrainean Mariupol, anunta autoritatile ucrainene, atribuind agresiunea insurgentilor prorusi, transmite AFP. Ora 20:52 Sefa diplomatiei europene condamna ofensiva insurgenta de la Mariupol si avertizeaza Rusia ca escaladarea conflictului va deteriorara grav relatiile cu Uniunea Europeana. Ora 18:16 RIA Novosti: Separatistii prorusi anunta ca au lansat ofensiva asupra orasului Mariupol.

Ucraina - 27 de morti si peste 90 de raniti in urma unui atac cu rachete Grad la Mariupol

ACTUALIZARE 17:35 Separatistii prorusi anunta ca au lansat ofensiva asupra orasului Mariupol Liderul autoproclamatei republici Donetk, Alexandr Zaharcenko, a anuntat in aceasta dupa-amiaza ca separatistii prorusi au pornit ofensiva pentru cucerirea orasului strategic Mariupol, situat pe tarmul Marii Azov, in timp ce ministrul ucrainean al apararii, Stepan Poltorak, a declarat ca rebelii au inceput o ampla ofensiva pe toata linia frontului, transmit agentiile internationale de presa.

Cel putin patru raniti in urma unui accident in care a fost implicat un microbuz

Cel putin patru persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma producerii unui accident in care a fost implicat un microbuz. Accidentul a avut loc antre Budesti si Ocna Sugatag.

Socialistul Ferdinand Lasalle ucis in urma unui duel de Ion Racovita. Tragedia a fost provocata de o domnisoara bavareza

Cunoscutul socialist Ferdinand Lasalle a fost ucis la mijlocul secolului al-XIX-lea in urma unui duel care a avut loc intr-o padure de langa Geneva. A fost impuscat de tanarul roman Ion Racovita.

Atac cu rachete la Mariupol: 30 de morti si peste 45 de raniti in portul aflat inca sub control ucrainean

Atac cu rachete Mariupol. Autoritatile ucrainene au anuntat ca peste 30 persoane au murit si alte 46 au fost ranite in urma unui atac cu rachete Grad care a vizat, sambata dimineata, un cartier al orasului-port Mariupol, aflat in estul Ucrainei.

Cel putin 15 morti si 46 de raniti in urma unui atac cu rachete la Mariupol

ACTUALIZARE 16:29 Cel putin 15 civili au fost ucisi azi intr-un atac cu rachete Grad care a vizat un cartier al orasului-port ucrainean Mariupol, anunta autoritatile ucrainene, atribuind agresiunea insurgentilor prorusi, transmite AFP.

13 oameni au murit, in urma unui bombardament la Donetk

Treisprezece oameni au murit joi dimineata la Donetk, in estul Ucrainei, dupa ce un troleibuz a fost lovit de un obuz intr-un cartier al orasului care pana in prezent a fost ferit de lupte, relateaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )