Libnet.ro
UNICEF

01:05

Factura pe care Marea Britanie o va plati pentru Brexit va fi foarte piperata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Factura pe care Marea Britanie o va plati pentru Brexit va fi foarte piperata

In timp ce Londra se pregateste sa demareze procedura de Brexit, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a avertizat ca factura pe care Marea Britanie o va plati pentru Brexit va fi foarte piperata, informeaza AFP, citat de Yahoo News. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie va avea nevoie de muncitori slab calificati din UE si dupa Brexit

Marea Britanie nu isi va inchide brusc portile pentru migrantii slab calificati din statele membre ale Uniunii Europene UE) care lucreaza in hoteluri si restaurante, a declarat ieri ministrul britanic pentru Brexit, David Davis, cu ocazia unei vizite in Estonia, relateaza Bloomberg.

Cinci tineri din Marea Britanie au fost arestati pentru ca voiau sa se alature unei grupari militante

Cinci adolescenti din Marea Britanie au fost arestati de autoritati dupa ce acestia au fost acuzati de actiuni teroriste, potrivit BBC. Cei cinci ar fi vrut sa plece in alte tari pentur a se inrola in uneie grupari teroriste.

Volkswagen a remediat 470.000 de vehicule din Marea Britanie, afectate de scandalul emisiilor

Volkswagen a remediat 470. 000 de vehicule din Marea Britanie, dintr-un total de 1,2 milioane ce au fost afectate de scandalul emisiilor. Anuntul a fost facut de directorul general al diviziei grupului german din aceasta tara, Paul Willis, potrivit Reuters.

Imigrantii din Marea Britanie organizeaza luni o zi de protest pentru a sublinia contributia lor la economia tarii

Zeci de mii de imigranti si sustinatori ai lor organizeaza luni o zi de actiune civica pentru a sublinia contributia lor la economia Marii Britanii, relateaza The Guardian.

Marea Britanie crede ca Moscova s-a aflat in spatele complotului pentru uciderea premierului proocciental muntenegrean

Oficiali britanici cred ca autoritatile ruse s-au aflat in spatele unui complot din luna octombrie pentru a-l ucide pe premierul muntenegrean prooccidental Milo Djukanovici, au declarat surse guvernamentale de la Londra pentru Sunday Telegraph, potrivit News. ro.

Juncker crede ca negocierile pentru Brexit vor dura mai mult de doi ani

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, crede ca va fi nevoie de peste doi ani pentru a conveni asupra tuturor aspectelor relatiei viitoare a Marii Britanii cu Uniunea Europeana, informeaza Reuters.

Fostul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, despre dosarul in care este urmarit penal pentru vanzarea a 967 de imobile: Sunt complet nevinovat. Actuala legislatie penala cu privire la abuzul in serviciu permite trimiterea in judecata si chiar si conda

Fostul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, cercetat de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu, intr-un dosar privind vanzarea a 967 de imobile, sustine ca este complet nevinovat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )