Libnet.ro
UNICEF

07:00

FADERE, despre sectiile din diaspora: Nu intelegem de ce MAE nu face nimic, nici dupa comunicatele BEC

România Liberă România Liberă,
FADERE, despre sectiile din diaspora: Nu intelegem de ce MAE nu face nimic, nici dupa comunicatele BEC

Federatia Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) anunta ca va strange semnaturi de la romanii din diaspora care nu vor putea vota, care vor fi folosite in demersurile posterioare alegerilor, conform unui comunicat remis redactiei. FADERE critica lipsa de raspuns a Ministerului de Externe fata de infiintarea a noi sectii de votare si arage atentia ca, din ceasta cazua, foarte multi romani din diaspora nu vor putea vota. continuă pe România Liberă

Alegeri prezidentiale 2014 BEC va suplimenta personalul din sectiile de votare din diaspora

In contextul scandalului privind votul din diaspora, ministerul Afacerilor Externe MAE) a pus la dispozitie aproximativ 800 de persoane pentru desfasurarea celui de-al doilea tur de scrutin.

Alegeri prezidentiale 2014. BEC va suplimenta personalul din sectiile de votare din diaspora

In contextul scandalului privind votul din diaspora, ministerul Afacerilor Externe MAE) a pus la dispozitie aproximativ 800 de persoane pentru desfasurarea celui de-al doilea tur de scrutin.

MAE face apel la membrii sectiilor din diaspora sa se prezinte duminica, dupa ce BEC a respins inlocuirea lor

Ministerul de Externe face apel, miercuri, la membrii birourilor electorale ale sectiilor de votare din diaspora sa se prezinte in ziua votului, intrucat propunerea MAE de a fi inlocuiti cei care nu vin cu.

Titus Corlatean pleaca de la conducerea MAE in urma protestelor privind votul din diaspora

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, isi va anunta luni, demisia din functie, in urma protestelor privind votul din diaspora, arata surse oficiale.

Cum se organizeaza romanii din diaspora pentru turul al doilea

Romanii din diaspora incearca sa plateasca cat mai putin transportul catre sectiile de vot. Astfel, un roman stabilit in Germania a creat o platforma online adresata celor care vor sa voteze duminica si care pot sa imparta cheltuielile de transport.

Cristiana Anghel (PC), despre romanii din diaspora: As da drept de vot celor care au stat trei luni in tara in ultimul an. Stiu Romania doar din fotografii

Cristiana Anghel, senatoarea grevista aleasa pe listele PC, partid fondat de Dan Voiculescu, spune ca ar trebui sa aiba drept de vot doar romanii care dovedesc ca au stat in tara cel putin trei luni in ultimul an pentru ca multi votanti din diaspora au vazut Romania doar din fotografii.

REVISTA PRESEI: BEC ii da peste nas, din nou, lui MAE

Adevarul scrie ca BEC ii da peste nas, din nou, lui MAE. Capital anunta ca secretul bancar si off shore-urile ar putea fi in agonie. Evenimentul Zilei arata ca Ponta si Iohannis au facut greseli copioase in cea de-a doua dezbatere. Wall-Street prezinta antreprenorul anului, romanul care exporta tehnologie in SUA. Hotnews vorbeste despre temele pe care au insistat cei doi candidati la prezidentiale in a doua dezbatere. Iar ProSport scrie ca Rusescu este obligat sa poarte o masca tip Zorro cat timp va mai juca fotbal.

Aplicatia pentru mobil care rezolva problema votului din diaspora

Un roman din diaspora pretinde ca a gasit solutia pentru cea mai mare problema a concetatenilor care vor sa voteze in strainatate. Este vorba despre o aplicatie pentru telefonul mobil care permite utilizatorilor sa stie in timp real la ce sectii de vot din zona in care se afla se voteaza si in ce ritm.

Teodor Melescanu discuta cu reprezentantii BEC despre alegerile din disapora

Noul ministru de Externe, Teodor Melescanu, se intalneste marti dimineata cu reprezentanti ai BEC pentru a discuta modalitati legale de a imbunatati participarea la vot a romanilor din diaspora,.

BEC, aceeasi pozitie fata de infiintarea de noi sectii in strainatate: De votul din diaspora se ocupa Ministerul de Externe

Biroul Electoral Central isi mentine pozitia fata de posibilitatea infiintarii de sectii suplimentare in strainatatea. De votul din diaspora se ocupa Ministerul de Externe, precizeaza BEC intr-un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )