Libnet.ro
UNICEF

08:45

FADERE ii semnaleaza lui Iohannis probleme ale romanilor din Spania privind rezidenta si cetatenia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FADERE ii semnaleaza lui Iohannis probleme ale romanilor din Spania privind rezidenta si cetatenia

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa sustina rezolvarea problemelor cu care se confrunta romanii din Spania, printre care conditiile pentru obtinerea dreptului de sedere si imposibilitatea dublei cetatenii. continuă pe Ziarul Bursa

FADERE ii cere lui Iohannis sa nu uite de problemele romanilor din Spania

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa sustina rezolvarea problemelor cu care se confrunta romanii din Spania, printre care conditiile pentru obtinerea dreptului de sedere si imposibilitatea dublei cetatenii.

FADERE ii cere lui Iohannis sa sustina rezolvarea problemelor romanilor din Spania privind rezidenta si cetatenia

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa sustina rezolvarea problemelor cu care se confrunta romanii din Spania, printre care conditiile pentru obtinerea.

Procurorul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu: Sunt probleme lasate atat din perioada Alinei Bica, cat si de dinainte. Urmeaza sa remediem micile deficiente remarcate de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara a constatat existenta unor nereguli privind durata de solutionare a unor dosare de macrocriminalitate economica, atat din perioada Alinei Bica, cat si de dinainte, a precizat procurorul sef.

Ce spune Klaus Iohannis despre comunitatea musulmana din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, joi, la Hotel Marriott, cu ocazia participarii la cina Iftar, care marcheaza postul cel mare al musulmanilor, ca membrii comunitatii musulmane din Romania impartasesc aceleasi aspiratii comune, printre care proiectul european si angajamentul nord-atlantic.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2015 BIHOR. Notele finale, dupa contestatii, ale elevilor din Bihor

Elevii din Bihor afla vineri notele dupa contestatii la examenul de Bacalaureat, in sesiunea iunie-iulie 2015.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2015 ARGES. Notele finale, dupa contestatii, ale elevilor din Arges

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2015 Arges. Elevii din Arges afla vineri notele dupa contestatii la examenul de Bacalaureat, in sesiunea iunie-iulie 2015.

Vitezele medii reale de internet fix si mobil ale operatorilor din Romania: Orange, lider la vitezele de internet mobil, RCSRDS are cele mai mari viteze pe internet fix

Orange a furnizat, in primele sase luni din acest an, cele mai mari viteze medii reale de download la internet mobil, respectiv 34,15 Mbps indoor si 52,81 Mbps outdoor, fiind urmata de Vodafone 16,94 Mbps indoor si 27,80 Mbps outdoor), Telekom Romania Mobile 9,62 Mbps indoor si 9,18 Mbps outdoor) si RCSRDS 2,71 Mbps indoor si 2,66 Mbps outdoor), potrivit testelor efectuate de utilizatori si a ofertelor introduse de operatori in Netograf. ro, aplicatia oficiala pentru testarea calitatii serviciilor de internet din Romania. Pe internet fix, cele mai mari viteze au fost furnizate de RCSRDS 95,21 Mbps fir si 42,43 Mbps wireless), urmat de Nextgen Communications 63,83 Mbps fir si 34,61 Mbps wireless), UPC 49,52 Mbps fir si 28,62 wireless), Digital Cable Systems 47,96 Mbps fir si 26,52 Mbps wireless) si Telekom Romania Telekom Romania Communications 29,34 Mbps fir si 15,36 Mbps wireless).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )