Libnet.ro
UNICEF

13:00

FALCA: PNL are un rezultat afectat de guvernarea in pandemie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FALCA: PNL are un rezultat afectat de guvernarea in pandemie

Presedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falca, este de parere ca rezultatul exit-poll pentru PSD este o surpriza, iar PNL a pierdut electorat pentru ca si-a asumat gestionarea pandemiei, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Gheorghe Falca: PNL are un rezultat afectat de guvernarea in pandemie Romania avea sansa sa realizeze reforme profunde

Eurodeputatul PNL Gheorghe Falca a catalogat drept o surpriza scorul PSD si sustine ca acesta a fost dat de prezenta foarte mica la vot. Cat despre scorul liberalilor, el este de parere ca a fost.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Arad: PNL are 28% din voturi, PSD - 19%, USR - 14%

Rezultatele partiale ale alegerilor parlamentare din judetul Arad, provenite din numaratoarea paralela facuta de PNL si care cuprinde 70% din sectiile de votare, arata ca liberalii au obtinut cele mai multe voturi, fiind urmati de candidatii PSD si USR.

Rares Bogdan: PNL are un scor bun si-si va consolida prima pozitie Ministerele la care liberalii nu sunt dispusi sa renunte

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, a declarat ca liberalii sunt pe primul loc la alegerile parlamentare si-si vor consolida pozitia dupa numararea tuturor voturilor si dupa redistribuire. Acesta a mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )