Libnet.ro
UNICEF

10:45

Familia unui barbat a incercat sa il asasineze de mai multe ori. L-au otravit, impuscat si aruncat in aer

B1 B1,
Familia unui barbat a incercat sa il asasineze de mai multe ori. L-au otravit, impuscat si aruncat in aer

Un barbat a supravietuit mai multor tentative de omor, din partea sotiei, fiicei si celui mai bun prieten. Acestia au complotat sa il ucida prin otravire, impuscare, inec si aruncare in aer, scrie. continuă pe B1

Un barbat a otravit mai multe alimente dintr-un magazin. Ce a patit acesta la scurt timp

Un barbata otravit alimentele mai multor adulti si copii din Germania. Acesta a fost condamnat la 12 ani si jumatate de inchisoare pentru tentativa de omor. Suspectul in varsta de 54 de ani a.

Descoperire socanta facuta de rudele unui barbat mort in Egipt. I-a fost furata inima

Dupa ce trupul barbatului a fosr repatriat, familia lui a aflat de la medicii legisti ca mai multe organe din corpul barbatului lipsesc, scrie the guardian. com. Pe 18 septembrie, David Humbries 62 de ani).

Obiceiul care te poate costa viata. Ce i s-a intamplat unui barbat care si-a ros unghiile mai multi ani

Un barbat de 57 de ani din Scotia era la un pas sa moara din cauza obiceiului sau de a-si roade unghiile, fiindca a facut septicemie. Acesta a fost spitalizat pentru mai multe luni, dupa ce infectia s-a r.

Descoperire macabra la Braila!Mai multe bucati dintr-un cadavru, descoperite intr-o gospodarie. Ce au descoperit anchetatorii

Mai multe bucati din cadavrul unui barbat disparut de aproximativ doi ani au fost descoperite duminica in casa sotiei sale, iar politistii au deschis o ancheta. Femeia a fost retinuta pentru 24 de ore si.

Amenzi in valoare de 90.000 de lei, aplicate de inspectorii ITM, cele mai multe pentru munca la negru

In saptamana 15 19 octombrie, ITM Calarasi a efectuat controale in mai multe domenii de activitate: comert, agricultura, transport, spalatorii auto, activitati protectie si garda, recuperarea deseurilor nepericuloase, brutarii. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru munca la negru.

Avertisment de ultima ora de la meteorologi! Cod portocaliu de vant pentru mai multe judete

Avertisment de ultima ora de la meteorologi! Se strica vremea, iar miercuriva fi in vigoare un cod portocaliu pentru mai multe judete din sudul tarii. in aceste zone, rafelele vor atinge chiar 90 de.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata valabila pana la ora 10:00 in mai multe localitati din judetele Mehedinti, Gorj si Dolj. in.

Mai multe banci mari au interzis angajatilor sa plece in China

Mai multe banci importante, printre care Citigroup, Standard Chartered, BNP Paribas si JPMorgan, au cerut angajatilor care lucreaza in sectorul private banking sa isi amane calatoriile in China, dupa ce autoritatile de la Beijing au impiedicat un bancher de la UBS sa iasa din tara, conform unor surse citate de Reuters si preluate de Agerpres.

Ramasitele unui barbat disparut de doi ani, DESCOPERITE in propia casa! Principala suspecta e sotia cu 20 de ani mai tanara (VIDEO)

Ramasitele unui fost politist au fost gasite dupa doi ani de la disparitie chiar in casa acestuia. Mihalache Lupu, in varsta de 54 de ani din comuna Viziru, judetul Braila, nu a mai fost de gasit.

ANAF a dat lovitura! A amendat un lautar care a luat uriasul bacsis de... 300 de lei. De multe ori noi le cantam la marii evazionisti, dar uite ca nu de la cap se impute pestele. Cred ca de undeva de la aripioare

Gorjeanul Constantin Florea, in varsta de 46 de ani, este primul lautar amendat de ANAF pentru ca nu si-a declarat veniturile obtinute din cantarile la nunti. El va trebui sa plateasca statului de zece ori.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )