Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fanii trupei Radiohead au fost atacati de islamisti radicali, la un eveniment al formatiei VIDEO

Adevărul Adevărul,
Fanii trupei Radiohead au fost atacati de islamisti radicali, la un eveniment al formatiei VIDEO

Un grup de islamisti radicali i-au batut pe fanii trupei Radiohead la evenimentul de promovare a albumului A Moon Shaped pool, vineri seara, la magazinul de discuri Velvet IndieGround din Istanbul, Turcia. Au fost atacate mai multe persoane, inclusiv proprietarul magazinului, apoi acestia au vandalizat spatiul. continuă pe Adevărul

Islamistii radicali i-au atacat pe fanii trupei Radiohead la un eveniment: Am fost batuti de mai bine de 20 de oameni care aveau tevi in maini, sticlele de bere ne-au fost sparte in cap (VIDEO)

La evenimentul de promovare a ultimului album de la Radiohead, desfasurat vineri, in Instanbul, fanii trupei au fost atacati de un grup de islamisti radicali pe motiv ca Turcia se afla in luna.

Fanii trupei Radiohead, atacati de islamisti radicali

Un grup de islamisti radicali i-au batut pe fanii trupei Radiohead la evenimentul de promovare a albumului A Moon Shaped pool, vineri seara, la magazinul de discuri Velvet IndieGround din Istanbul, Turcia, informeaza alternativenation. net, citat de News. ro. Au fost atacate mai multe persoane, inclusiv proprietarul magazinului, apoi acestia au vandalizat spatiul. Ei si-au motivat actiunea prin faptul ca Turcia este in Ramadan si multimea a baut bere si s-a distrat in jurul magazinului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )