Libnet.ro
UNICEF

00:07

La Fantana obtine un credit de 34 milioane euro de la Erste Group

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
La Fantana obtine un credit de 34 milioane euro de la Erste Group

La Fantana a anuntat ca a obtinut de la Erste Group Bank AG finantari prin imprumuturi de 34 milioane euro, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Volum total nou finantat de 546 milioane euro, pe piata leasingului financiar

Piata autohtona de leasing financiar inregistra, la finele primului semestru, un volum total nou finantat de 546 milioane euro, in scadere cu 16% fata de aceeasi perioada a anului 2012, potrivit unui comunicat al Asociatiei Societatilor Finaciare ALB Romania.

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un excedent de 695 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat, in primele sase luni ale anului, un excedent de 695 milioane euro, comparativ cu un deficit de 2,781 miliarde euro in aceeasi perioada din anul 2012, a anuntat, astazi, Banca Nationala a Romaniei.

La Fantana, despre creditul de la Erste: Finantam datoriile si vrem sa facem achizitii

Furnizorul de apa imbuteliata in sistem watercooler La Fantana va utiliza imprumutul de 34 milioane de euro obtinut de la Erste Group Bank pentru finantarea datoriei actuale, a dividendelor catre actionari si eventuale achizitii pentru consolidarea.

Cegedim: Piata farmaceutica, la 1,34 miliarde euro

Piata farmaceutica romaneasca a crescut, in primul semestru, pana la nivelul de 1,34 miliarde de euro, inregistrand o imbunatatire de 3,5 procente, comparativ cu perioada similara a anului trecut, se arata intr-un comunicat al Cegedim Romania.

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 716 milioane euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 716 milioane de euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012.

Irinel Columbeanu risca sa ramana fara avere. Omul de afaceri are o datorie neplatita de trei milioane euro

Irinel Columbeanu ar putea ramane fara avere. Executorii judecatoresti i-au pus gand rau pentru o datorie de 3 milioane de euro la o banca. Omul de afaceri spune insa ca nu isi face griji, pentru ca a.

CNADNR a incasat 53 milioane euro, intr-un singur an, de la soferii care nu si-au facut rovinieta

Peste 450. 000 de soferi au fost amendati anul trecut pentru ca nu aveau rovinieta. CNADNR a incasat aproape 53 de milioane de euro, de pe urma soferilor. Procesele-verbale au fost contestate in instanta de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )