Libnet.ro
UNICEF

08:30

FAO: Preturile alimentelor, la cel mai scazut nivel din ultimii sase ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FAO: Preturile alimentelor, la cel mai scazut nivel din ultimii sase ani

Indicele preturilor produselor alimentare, la nivel mondial, elaborat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), a continuat sa scada si in luna mai 2015, atingand cel mai redus nivel inregistrat dupa luna septembrie 2009, in conditiile in care preturile cerealelor s-au diminuat substantial pe fondul perspectivelor favorabile pentru recoltele din acest an, informeaza FAO, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

in Chile va fi construit cel mai mare telescop din lume

Cel mai mare telescop din lume, avand un buget de un miliard de dolari, va fi construit in Chile si va fi capabil sa surprinda imagini mai clare decat cele obtinute de Hubble si sa caute, intre altele, dovezi.

Indonezia: Peste 6.000 de persoane au fost evacuate din cauza intensificarii activitatii vulcanului Sinabung. Alerta a fost ridicata la cel mai inalt nivel

Autoritatile indoneziene au ordonat evazuarea a peste 6. 000 de persoane care locuiesc in apropiere de Sinabung, pe Insula Sumatra, din cauza intensificarii activitatii vulcanice, informeaza agentia DPA. Potrivit.

Turcii care opereaza cel mai mare aeroport din Istanbul sunt interesati si de cel din Brasov

Vicepresedintele Consiliului Judetean Brasov, Mihai Vestea, s-a intalnit in weekend cu mai multe firme interesate de constructia si operarea Aeroportului International Brasov - Ghimbav. Ei au mai fost interesati de constructia acestui aeroport si au purtat discutii inca de acum 12 ani cu conducerea CJ Brasov, a spus Vestea.

Cel mai vechi vin din Romania. Comoara bahica din colectia de la Minis

Cel mai vechi vin din Romania. Tara noastra se mandreste cu una din cele mai vechi culturi ale vinului, atestata de documente si descoperiri arheologice care dateaza de acum 4. 000 de ani. Vinurile de colectie, intrate in patrimoniul viticol, sunt pastrate astazi in conditii deosebite, cel mai vechi vin din Romania aflandu-se la Minis, in judetul Arad, unde functioneaza si cea mai veche vinoteca din tara.

Petrolul atinge cea mai inalta cotatie din acest an

Cotatia petrolului a urcat azi la cel mai inalt nivel de la inceputul anului, pe bursa din New York, sustinuta de devalorizarea dolarului si de un optimism legat de o scadere a ofertei americane, potrivit AFP.

Competitia Cel mai 4x4 din Romania, a XV-a editie

Kia Sorento a castigat titlul Cel mai 4x4 SUV din Romania si s-a impus in fata unei concurente formate din: Dacia Duster, Hyundai Grand Santa Fe, Jeep Renegade, Mitsubishi Outlander, Opel Mokka si Suzuki Vitara.

Unde se duc gadgeturile cand mor? in vizita la cel mai mare service

Poate la tine la tara sau undeva pe balcon mai ai inca un televizor alb-negru care functioneaza bine, dar gadgeturile nu traiesc o viata de om. Traiesc putin si cand se duc le duci la doctor sau le arunci. in cel mai mare service din Romania am fost sa vad cine are grija de gadgeturile [] Unde se duc gadgeturile cand mor? in vizita la cel mai mare service Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai longeviv director din Gorj s-a pensionat. Rodica Ghimis a fost eliberata din functie

Rodica Ghimis nu mai este director al Casei Judetene de Pensii Gorj. Aceasta a iesit la pensie la limita de varsta.

FOTOCum arata targul Dragaica pe vremuri. Buzoienii organizeaza cel mai vechi balci din Muntenia

Targul dintre tari, asa cum a fost supranumita Dragaica, este cel mai vechi balci din zona, prima atestare datand din Epoca Medievala. Nu este buzoian care sa nu fi vizitat macar o data Dragaica. Pe vremuri, acest targ era un prilej mult asteptat de distractie si bucurie atat pentru copii, cat si pentru adulti.

in cel mai mare rozariu din tara are loc Sarbatoarea Trandafirului

Cel mai mare rozariu din tara noastra si chiar din sud-estul Europei isi deschide in acest weekend portile. Rozariu este situat la 10 kilometri de Arad, langa localitatea Mandruloc Rozariul Eutopia Gardens), iar numarul soiurilor de trandafiri depaseste 2000.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )