Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cel mai vechi vin din Romania. Comoara bahica din colectia de la Minis

Adevărul Adevărul,
Cel mai vechi vin din Romania. Comoara bahica din colectia de la Minis

Cel mai vechi vin din Romania. Tara noastra se mandreste cu una din cele mai vechi culturi ale vinului, atestata de documente si descoperiri arheologice care dateaza de acum 4. 000 de ani. Vinurile de colectie, intrate in patrimoniul viticol, sunt pastrate astazi in conditii deosebite, cel mai vechi vin din Romania aflandu-se la Minis, in judetul Arad, unde functioneaza si cea mai veche vinoteca din tara. continuă pe Adevărul

Rares Buhai, cel mai medaliat elev din Romania la olimpiadele internationale, s-a apropiat de nota maxima si la Bacalaureat

Cel mai medaliat elev din Romania la olimpiadele internationale a sustinut saptamana trecuta si examenul maturitatii, intr-o sesiune speciala dedicata olimpicilor. Bistriteanul s-a apropiat si la Bacalaureat de nota maxima, obtinand media generala 9,63.

Produtie record de petrol in ultima luna. OPEC atinge in mai cel mai inalt nivel din 2012

Productia de titei a OPEC in luna mai a atins cel mai inalt nivel din ultimii doi ani intrucat cresterea exporturilor Angolei si o productie record a Arabiei Saudite si Irakului au contrabalansat stagnarea producatorilor mai mici, arata un studiu.

GALERIE FOTO: Golden Gate, cel mai frumos pod din lume

Golden Gate Bridge, cu o lungime totala de 2737 de metri, a fost inaugurat pe 27 mai 1937. in acea zi, podul a fost deschis doar pietonilor, fiind traversat de peste 200. 000 de persoane. Golden Gate Bridge leaga orasul San Francisco de orasul Sausalito, fiind situat peste stramtoarea Golden Gate ce face legatura intre Oceanul Pacific si Golful San Francisco.

GALERIE FOTO: Golden Gate Brigde, cel mai frumos pod din lume

Golden Gate Bridge, cu o lungime totala de 2737 de metri, a fost inaugurat pe 27 mai 1937. in acea zi, podul a fost deschis doar pietonilor, fiind traversat de peste 200. 000 de persoane. Golden Gate Bridge leaga orasul San Francisco de orasul Sausalito, fiind situat peste stramtoarea Golden Gate ce face legatura intre Oceanul Pacific si Golful San Francisco.

Top: cele mai mari cinematografe din Romania

Romanii au platit anul trecut 185,2 milioane de lei pentru bilete la film, dar o mare parte din incasari, mai exact 85%, au mers catre primele cinci companii de cinema, arata datele Centrului National al Cinematografiei. Vezi care sunt cele mai mari.

Unde se duc gadgeturile cand mor? in vizita la cel mai mare service

Poate la tine la tara sau undeva pe balcon mai ai inca un televizor alb-negru care functioneaza bine, dar gadgeturile nu traiesc o viata de om. Traiesc putin si cand se duc le duci la doctor sau le arunci. in cel mai mare service din Romania am fost sa vad cine are grija de gadgeturile [] Unde se duc gadgeturile cand mor? in vizita la cel mai mare service Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Concurs inedit: Un milion de dolari pentru cel mai bun profesor din lume

O fundatie dedicata educatiei pune la bataie suma de un milion de dolari pentru castigatorul unui concurs international, al carui scop este punerea in valoare a meseriei de cadru didactic, informeaza.

VIDEO! El este cu siguranta cel mai PROST hot din lume! Imaginile surprinse te vor lasa fara cuvinte

Viata bate filmul!Poate ati auzit de multe ori aceasta formulare, insa de data aceasta avem si un exemplu concret care sa intareasca afirmatiile. Actiunea unui hot total neinspirat, te face sa crezi.

OPEC a atins cel mai inalt nivel al productiei de titei din 2012

Productia de titei a Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) a atins, in luna mai, cel mai inalt nivel din ultimii doi ani, potrivit unui studiu realizat de Reuters. Productia OPEC a crescut in mai.

Vivre, cel mai mare magazin online de produse pentru casa si gradina, a implinit 3 ani; 3 milioane de produse vandute in 3 ani de comert online

Vivre, cel mai mare retailer online de produse pentru casa si gradina din Romania, a implinit 3 ani. Dupa succesul lansarii din Romania, Vivre s-a extins pe alte patru piete din Europa Centrala si de Est si pe viitor intentioneaza sa adauge in portofoliu noi tari din regiune. Vivre a introdus in Romania modelul de club privat pentru produse home deco, in care membrii se inregistreaza gratuit pe site, pentru a avea acces la promotii limitate ca timp si branduri in exclusivitate. Vivre a vandut in cei trei ani peste 3 milioane de produse, care au ajuns in casele cumparatorilor din Romania, Bulgaria, Ungaria, Croatia si Polonia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )