Libnet.ro
UNICEF

09:30

Faze tari: Sentinta n cel mai bizar proces: cine are drepturile pe selfie-ul facut de maimuta Naruto; Criminalul n serie prins cu ajutorul site-urilor de genealogie; 10.000 de testoase, gasite ntr-o vila. Ce voia proprietarul sa faca cu ele

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Sentinta n cel mai bizar proces: cine are drepturile pe selfie-ul facut de maimuta Naruto; Criminalul n serie prins cu ajutorul site-urilor de genealogie; 10.000 de testoase, gasite ntr-o vila. Ce voia proprietarul sa faca cu ele

Oamenii vanau lenesi gigantici in urma cu 11. 000 de ani. in urma cu 11. 000 de ani,. Orasul romanesc despre care strainii spun ca e rupt din basme. Este vorba de. continuă pe Hotnews

Cel mai batran paianjen a murit la 43 de ani din cauza unei viespi

Cel mai batran paianjen din lume a murit la varsta de 43 de ani, in Australia, dar nu de batranete, ci dupa ce a fost intepat de o viespe, au anuntat cercetatorii citati de CBS News.

Cel mai batrn paianjen din lume a murit ntepat de o viespe

Cel mai batran paianjen cunoscut de cercetatori a murit la varsta de 43 de ani dupa ce a fost monitorizat din 1974 si pana acum pentru un studiu din Australia, scrie Guardian.

Probabil cel mai mare sacrificiu n masa cu victime copii: Ramasitele a peste 140 de copii au fost gasite n Peru

Arheologii au descoperit, in apropiere de Trujillo, Peru, ramasitele a peste 140 de copii, ceea ce ar putea constitui cel mai mare sacrificiu in masa de copii din istorie, relateazaBBC.

Faze tari: Aterizare de urgenta a unui avion pe o sosea din Canada; Un ascet indian are venituri de peste un miliard de dolari pe an si vrea sa depaseasca Nestle si Unilever; Locuinta, sapata in stanca de un barbat din Prahova

IKEA Rusia a angajat un robot care sa ia interviuri posibililor angajati O agentie rusa a creat un robot care sa ajute companiile. Mai exact, robotul va lua interviurile posibililor angajati, mai repede decat ar putea-o face orice. Ce este conceptul daydreaming. Tinerii romani nu mai participa la petrecerile din club Tinerii romani si-au schimbat gusturile in materie de distractie. Acum prefera petrecerile organizate pe acoperisuri, in parcuri sau cele.

Basescu: Am adus in balacareala interna statul Israel. Asta ne face cel mai mult rau. Va dati seama cum se uita toata lumea la noi? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu i-a criticat in termeni duri peliderii politici implicati in scandalul mutarii amabasadei din Israel. in opinia sa, cea mai mare problema, si motivul pentru care ne facem.

Cel mai ambitios proiect de formare a profesorilor a fost demarat. Cati dascali vor participa si care sunt costurile

Programul de formare a peste 55 de mii de cadre didactice, CRED demareaza recrutarea specialistilor care ii vor pregati pe acestia. Concret, dascalii din gimnaziu si din ciclul primar vor fi invatati cum sa-si desfasoare orele in vederea unei mai bune pregatiri a elevilor.

Parintele Arsenie Papacioc, despre cel mai mare PACAT pe care il fac oamenii cand merg la mare

Mai sunt doar cateva zile panacand romanii vor sarbatori de 1 mai. Dar cum a fost declarat weekend prelungit, multi merg la mare chiar inainte de 1 mai muncitoresc, pentru a se bucura cat mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )