Libnet.ro
UNICEF

08:00

FBI: Statul Islamic are planuri privind comiterea de atacuri in Statele Unite si Canada

B1 B1,
FBI: Statul Islamic are planuri privind comiterea de atacuri in Statele Unite si Canada

Membri ai grupului terorist Stat Islamic au planuri privind comiterea de atacuri in Statele Unite si Canada, anunta Biroul Federal american de Investigatii FBI), cerand autoritatilor sa ramana mobilizate,. continuă pe B1

Gruparea Statul Islamic a lansat un nou atac asupra orasului Kobane

O noua ofensiva a avut ieri seara loc in orasul kurd sirian Kobane din partea organizatiei fundamentaliste Statul Islamic SI), dupa ce aceasta a comis doua atacuri sinucigase cu masina capcana in nordul localitatii, a anuntat un ONG, citat de France Presse.

Statul Islamic continua atrocitatile in zonele pe care le controleaza. O femeie si un barbat, ucisi cu pietre pentru adulter

O tanara acuzata de adulter a fost ucis cu pietre de catre tatal sau jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic in centrul Siriei, potrivit unui videoclip postat marti pe YouTube. Uciderea tinerei a avut loc in august sau septembrie intr-o zona rurala din estul provinciei Hama, controlata de Statul Islamic, potrivit OSDH.

Compania de consultanta IHS: Statul Islamic poate obtine 800 milioane dolari din vanzarea petrolului

Grupul jihadist Statul Islamic poate obtine 800 de milioane dolari pe an din exploatarea petrolului, potrivit estimarilor companiei de consultanta IHS, citata de AFP. Gruparea terorista Stat Islamic este capabila.

VIDEO Arme americane parasutate pentru kurzi au cazut in mainile jihadistilor din Statul Islamic

Potrivit celei mai mari organizatii nonguvernamentale siriene - Observatorul sirian pentru drepturile omului a anuntat ca cel putin un tarnsport de arme parasutate de americani pentru kurzii care lupta impotriva jihadistilor din Statul Islamic la Kobane a cazut intr-un sector al orasului controlat de organizatia SI.

Si-au inarmat dusmanii. Membrii gruparii teroriste Statul Islamic au primit arme de la americani

Militantii din cadrul gruparii Statul Islamic din Siria lupta cu arme americane. Unul dintre transporturile de armament destinate luptatorilor kurzi care se opun jihadistilor a fost parasutat din greseala pe.

Pentagon: Coalitia internationala a cheltuit pana acum 424 milioane de dolari pentru lupta cu Statul Islamic

Statele Unite ale Americii si tarile membre ale coalitiei internationale au cheltuit pana in prezent 424 milioane de dolari pentru lupta impotriva gruparii Statul Islamic, a anuntat purtatorul de.

Statul Islamic, acuzati de tentativa de genocid. Atrocitatile pot fi descrise cu greu

Minoritatea yazidi din Irak este victima unei tentative de genocid din partea jihadistilor din cadrul gruparii Statul Islamic SI), a apreciat marti un oficial de rang inalt ONU in domeniul drepturilor omului,.

Seful politiei britanice: Cinci britanici se alatura saptamanal grupului Statul Islamic

Cel putin cinci britanici pleaca in fiecare saptamana in Irak sau in Siria pentru a intra in randurile gruparii Statul Islamic SI), a afirmat marti seful politiei britanice, Bernard Hogan-Howe, citat.

Tony Abbott si Barack Obama, amenintati de un adolescent australian care s-a alaturat gruparii teroriste Statul Islamic

Un adolescent australian care s-a alaturat gruparii Statul Islamic l-a amenintat, intr-o inregistrare video, pe premierul Australiei, Tony Abbott si pe presedintele Statelor Unite, Barack Obama, relateaza BBC.

VIDEO O siriana acuzata de adulter a fost ucisa prin lapidare de tatal sau si de jihadistii din Statul Islamic

O tanara femeie acuzata de adulter a fost lapidata de tatal sau si de jihadistii grupului Statul Islamic SI) in centrul Siriei, potrivit unei inregistrari postate marti pe YouTube, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )