Libnet.ro
UNICEF

13:15

FedEx isi taie estimarile de castig din cauza cererii slabe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FedEx isi taie estimarile de castig din cauza cererii slabe

Compania americana de coletarie FedEx Corp. si-a redus, zilele trecute, estimarile privind profitul sau pe anul curent, din cauza cererii slabe pentru serviciile de transport, a costurilor mari ale diviziei Ground si a cheltuielilor cu asigurarile. continuă pe Ziarul Bursa

Oltenii stau cel mai mult pe intuneric din cauza penelor de curent

Cei 1,4 milioane de consumatori de energie alimentati de cehii de la CEZ au stat cel mai mult pe intuneric anul trecut din cauza intreruperilor neplanificate in alimentarea cu electricitate, acesta fiind principalul.

O jurnalista a fost concediata din cauza unui mesaj postat pe Facebook

O jurnalista din judetul Botosani a fost concediata din cauza a ceea ce a publicat pe Facebook. Mesajul se dorea unul ironic, dar seful sau nu l-a gasit la fel de amuzant, scrie adevarul. ro. Cristina s-a.

Tanarul musulman arestat din cauza unui ceas, oaspete de onoare la Casa Alba

Dupa cum era de asteptat, arestarea lui Ahmed Mohamed a provocat o reactie puternica pe retelele sociale. intr-adevar, un ceas construit acasa iti poate face multe probleme. De exemplu, daca te duci intr-un liceu din Irving, Texas, ai putea fi arestat deoarece inventia ta a fost confundata cu o bomba. Cu toate acestea, un ceas [] Tanarul musulman arestat din cauza unui ceas, oaspete de onoare la Casa Alba Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Documente DNA: Sorin Oprescu banuia ca a intrat in vizorul anchetatorilor din cauza Camatarilor si a fostului sau sofer

Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, arestat preventiv pentru luare de mita, banuia, in urma unor informatii primite, ca ar fi intrat in vizorul anchetatorilor din cauza Camatarilor, dar si a fostului.

Ungaria decreteaza STARE DE URGENTA, din cauza valului de imigranti

Guvernul ungar a decretat, marti, stare de criza din cauza imigratiei in masa, in doua judete din sudul Ungariei, informeaza Mediafax. Anuntul a fost facut a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, citat de MTI.

Toshiba, pe pierderi, din cauza vanzarilor slabe de televizoare si PC-uri

Producatorul japonez de echipamente electronice Toshiba Corp. a inregistrat pierderi in primul trimestru fiscal, din cauza vanzarilor slabe de televizoare si PC-uri.

Dupa modelul Victor Ponta, nici Laurentiu Ciurel, directorul general al Complexului Energetic Oltenia, nu-si da demisia din cauza dosarului Turceni-Rovinari

Calitatea de inculpat nu constituie motiv suficient de serios pentru demisie, in opinia celor care vor ocupa, ceva vreme de acum incolo, locuri in boxa acuzatilor. Victor Ponta nu vrea sa renunte la functia de premier, chiar daca a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari. Dupa acelasi model, nici directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel, trimis si el in judecata in acelasi dosar, nu isi prezinta demisia. De altfel, Ciurel nu si-a dat demisia nici cand a adus compania pe pierderi de 700 de milioane de lei in 2014. Nimic nu-l clinteste din functie, nici macar faptul ca acum DNA face cercetari pentru un contract dubios pe care l-a incheiat anul trecut cu o firma de apartament din Constanta. Laurentiu Ciurel, fost vicepresedinte PSD Gorj, este cunoscut si ca un foarte bun prieten al premierului.

VIDEO. Paranoia in scolile americane: un copil a fost arestat din cauza unui ceas

Un copil in varsta de 14 ani din Texas a fost arestat, dupa ce a dus la scoala un ceas realizat manual de el acasa, pe care profesorii lui l-au confundat cu o bomba, potrivit BBC News.

Companiile au raportat pierderi de pana la jumatate de milion de dolari din cauza breselor de securitate

Kaspersky Lab a realizat un studiu in colaborare cu B2B International la nivel global arata ca cele mai costisitoare brese de securitate sunt fraudele intreprinse de angajati, atacurile de spionaj cibernetic, intruziunile in retea si deficientele cauzate de furnizori externi, in urma caruia au fost intervievate peste 5. 500 de companii din 26 de tari, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Ungaria a decretat stare de urgenta in doua regiuni din sudul tarii, din cauza fluxului de imigranti

Guvernul ungar a instaurat marti stare de urgenta in doua regiuni din sudul tarii din cauza fluxului de refugiati, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, citat de MTI. Starea de urgenta, decretata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )