Libnet.ro
UNICEF

00:07

Femeia gratiata de Traian Basescu, condamnata din nou. Facea parte dintr-un grup de infractori care furau din casele batranilor

Adevărul Adevărul,
Femeia gratiata de Traian Basescu, condamnata din nou. Facea parte dintr-un grup de infractori care furau din casele batranilor

Garofita Mocanu a fost gratiata in anul 2014 de presedintele Traian Basescu, decizia avand la baza motive umanitare. Femeia facea parte dintr-un grup de infractori care furau de la persoanele batrane. continuă pe Adevărul

Scandal in direct. Traian Basescu, dezlantuit la adresa presei: Este batalia dintre doua tabere. Politicul si magistratii vor sa detina puterea(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie extrem de virulenta in contextul modificarilor care au loc in aceste zile la legile justitiei. intr-o interventie telefonica in cadrul.

Larisa Iordache: Din pacate, piciorul a cedat din nou, dar nu-mi pierd speranta

Gimnasta Larisa Iordache a declarat, marti, la Gala Sportului Dinamovist, ca piciorul sau stang a cedat din nou si a trebuit sa fie supusa unei noi interventii chirurgicale, dar a precizat ca nu isi pierde speranta.

Ion Iliescu a ajuns din nou la spital. Medicii i-au schimbat tratamentul

Fostul presedinte Ion Iliescu a ajuns din nou la spital, insotit de sotia sa. Nina Iliescu a explicat ca medicii i-au schimbat tratamentul la picior si i-au recomandat inca o data sa nu iasa din.

Nu stati la caldura, si pe voi va fura!! Clujenii sunt din nou in strada! (VIDEO, FOTO)

Clujenii sunt din nou in strada pentru a protesta impotriva modificarii Legilor Justitiei Circa 1000 de protestatari s-au reunit la Monumentul Memorandistilor din Cluj si au pornit apoi.

Nu stati la caldura, si pe voi va fura! Mii de clujeni au protestat din nou (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Numarul protestatarilor din Cluj a ajuns la 7. Dupa ora 21. 00, totusi, multi au pornit spre case. Clujenii sunt din nou in strada pentru a protesta impotriva modificarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )