Libnet.ro
UNICEF

16:45

Femeia luata cu salvarea de pe plaja din Eforie Nord a fost testata pozitiv pentru COVID-19 (VIDEO)

B1 B1,
Femeia luata cu salvarea de pe plaja din Eforie Nord a fost testata pozitiv pentru COVID-19 (VIDEO)

In urma cu doa zile, o femeie a primit ajutorul medicilor pe plaja din Eforie Nord. Autoritatile au fost alertate dupa ce tanara a inceput sa se simta rau. Ea nu mai avea gust si nici miros si ar fi. continuă pe B1

Scene triste pe plaja din Eforie Nord. A fost gasit mort in apa

Conform unor rapoarte de acum cativa ani, un numar record de delfini au fost gasiti morti pe plajele Bulgariei din Marea Neagra si din Romania. in 2016, de exemplu, au fost contabilizate 108 delfini decedati, cauzele fiind necunoscute. Scene triste pe plaja din Eforie Nord Exista trei specii de delfini in Marea Neagra, delfinul comun .

Dancila, extrem de apreciata, pe plaja din Eforie, de copii care voiau sa faca poze cu maimuta

Dupa ce vara trecuta s-a dat in spectacol, cu activul de partid, pe plaja din Sulina, Viorica Dancil.

Tanara de 28 de ani, suspecta de COVID-19, preluata de pe plaja din Eforie Nord

Femeia prezenta simptome specifice COVID-19, de aceea a fost transportata de urgenta la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta.

Tanara suspecta de COVID, ridicata direct de pe plaja de la Eforie Nord. Femeia a sunat la 112 si a anuntat ca nu mai are gust si miros (VIDEO)

O tanara suspecta de COVID a fost luata direct de pe plaja de la Eforie Nord, dupa ce a sunat la 112 si a anuntat ca nu mai are gust si miros. Desi se simtea rau, femeia nu a vrut sa isi rateze vacanta.

Tanara cu Covid-19 careia i s-a facut rau pe plaja era din Suceava. Pensiunea unde statea cu familia, controlata

Tanara care a fost luata luni de pe plaja din Eforie Nord, cu simptome de Covid-19, este intr-adevar bolnava. Autoritatile au declansat un control epidemiologic la pensiunea unde pacienta, din Suceava, era cazata cu familia.

Cum se face plaja in Romania. A fost surprinsa la cimitir, pe cavou

Cand vine vorba de inventivitate, romanul este pe primul loc, fie ca vorbim de reparatul masinii doar cu o lita si o surubelnita, cum se facea pe vremuri, fie ca vorbim de locuri inedite in care sa faca plaja. Romanul inventiv cand vine vorba de bronzat Ca majoritatea, si romanasii nostri sunt nebuni dupa soare .

MAE: 16 cetateni romani, angajati la o ferma din Spania, au fost testati pozitiv cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca 16 cetateni romani care lucreaza la o ferma din Spania au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. in acest moment, romanii, care sunt asimptomatici sa.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )