Libnet.ro
UNICEF

21:45

Dancila, extrem de apreciata, pe plaja din Eforie, de copii care voiau sa faca poze cu maimuta

România Liberă România Liberă,
Dancila, extrem de apreciata, pe plaja din Eforie, de copii care voiau sa faca poze cu maimuta

Dupa ce vara trecuta s-a dat in spectacol, cu activul de partid, pe plaja din Sulina, Viorica Dancil. continuă pe România Liberă

Scene triste pe plaja din Eforie Nord. A fost gasit mort in apa

Conform unor rapoarte de acum cativa ani, un numar record de delfini au fost gasiti morti pe plajele Bulgariei din Marea Neagra si din Romania. in 2016, de exemplu, au fost contabilizate 108 delfini decedati, cauzele fiind necunoscute. Scene triste pe plaja din Eforie Nord Exista trei specii de delfini in Marea Neagra, delfinul comun .

Femeia luata cu salvarea de pe plaja din Eforie Nord a fost testata pozitiv pentru COVID-19 (VIDEO)

In urma cu doa zile, o femeie a primit ajutorul medicilor pe plaja din Eforie Nord. Autoritatile au fost alertate dupa ce tanara a inceput sa se simta rau. Ea nu mai avea gust si nici miros si ar fi.

LIDL da marea lovitura pe piata din Romania. Mutarea care ii vizeaza pe mii de clienti

Lidl continua ascensiunea pe piata din Romania, derulata in paralel cu Kaufland. Retailerul german, pozitionat pe locul trei in topul vanzarilor din tara noastra, dupa Kaufland si Carrefour, a primit autorizatia de a construi un nou magazin, in cartierul Rahova. Cat a costat terenul si ce implicatie are a doua cea mai bogata femeie din .

Locuri bantuite din Bucuresti. Legendele care iti dau fiori

In jurul locurilor precum Hotelul Cismigiu, Palatul Paralamentului si Foisorul de foc s-au tesut legende urbane, astfel ca despre ele spune ca ar fi vizitate de fantome ce ar apartine unor persoane care au murit in conditii suspecte sau ca ar fi locu unde s-ar petrece fenomene paranormale. Hotel Cismigiu Denumit initial Palace Hotel, Hotelul .

Ce elevi vor primi tabletele din partea Guvernului. Care sunt criteriile

Ordinul prin care se aproba necesarul de 250,000 de dispozitive electronice conectate la internet a fost semnat de Ministrul Educatiei, Monica Anisie. Dispozitivele vor fi distribuite elevilor din Romania prin programul Scoala de Acasa. Care sunt criteriile prin care elevii vor primi tablete din partea Guvernului Ordinul a fost deja distribuit catre inspectoratele scolare judetene .

Tanara de 28 de ani, suspecta de COVID-19, preluata de pe plaja din Eforie Nord

Femeia prezenta simptome specifice COVID-19, de aceea a fost transportata de urgenta la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta.

Imagini cu inghesuiala din Wuhan, oras care pare sa fi uitat cu totul de epidemia de coronavirus

Wuhan, punctul de plecare al pandemiei de coronavirus, nu a mai raportat de mult niciun caz nou de Covid-19, iar cei 11 milioane de locuitori ai orasului par sa fi uitat de perioada de carantina totala care a inceput la sfarsitul lunii ianuarie si a tinut doua luni.

Locul din Romania pe care Printul Charles il iubeste, la un pas de a fi distrus: Nu prea ii intereseaza

Un loc din Romania, care l-a fermecat pe Charles, Printul de Wales, este la un pas de a fi distrus de turisti. Pur si simplu unii ignora regulile de bun simt. Se uita la tine cand le atragi atentia si merg mai departe Locul din Romania care l-a fascinat pe Printul Charles Mostenitorul tronului britanic .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )