Libnet.ro
UNICEF

21:30

O femeie de 37 de ani din Marea Britanie a murit dupa ce a refuzat tratamentul pentru cancer si a ales medicina alternativa si dieta vegana

Hotnews Hotnews,
 O femeie de 37 de ani din Marea Britanie a murit dupa ce a refuzat tratamentul pentru cancer si a ales medicina alternativa si dieta vegana

Katie Britton-Jordan, o femeie de 37 de ani din Marea Britanie, diagnosticata in anul 2016 cu cancer la san, a murit la finalul lunii mai. Tanara era mama unei fetite in varsta de 5 ani. Cu toate ca medicii au avertizat-o ca risca sa moara daca nu urmeaza tratamentul conventional - mastectomie, chimioterapie si radioterapie - Katie Britton-Jordan a ales medicina alternativa si dieta vegana, crezand ca acestea o vor vindeca de boala. continuă pe Hotnews

DIETA. A murit dupa ce a incercat un regim vegan ca sa scape de cancer

A vrut sa se trateze de cancer cu o dieta vegana, doar ca rezultatul nu a fost cel scontat. Femeia de 37 de ani din Marea Britanie fusese diagnosticata cu cancer la san, insa a .

Doamne, ce drama! Toata Marea Britanie este iN GENUNCHI DE DURERE! A murit Victoria! (FOTO)

O femeie de 42 de ani, din Marea Britanie, a murit, dupa ce a inghitit o punga cu droguri. Victoria Buchanan, astepta sa decoleze spre Dubai. inainte de a trece prin punctele de control, Victoria a.

Digi 24: O moda ingrijoratoare printre tinerii din Marea Britanie. A dus deja la peste 100 de crime

Cunosc pe cineva care e la inchisoare. Si tot poate sa aiba telefon si sa posteze pe Snapchat ca-i place viata dupa gratii, spune o adolescenta. Asculta muzica, fac rap, lucruri de genul asta. Deci, inchisoarea nu e cine stie ce pedeapsa pentru ei, intareste o alta tanara.

Cum va fi ales succesorul premierului britanic Theresa May: Conservatorii din Marea Britanie se pregatesc pentru o procedura absolut fabuloasa

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca pe 7 iunie va demisiona din functie, respectiv din fruntea Partidului Conservator, lansand astfel o competitie de mare anvergura pentru desemnarea succesorului sau in.

Boris Johnson, principalul favorit la inlocuirea Theresei May in fruntea politicii din Marea Britanie: `Daca vin eu la carma, vom iesi din UE pe 31 octombrie, cu sau fara acord` (VIDEO)

Boris Johnson, fost ministru de Externe si unul dintre cei mai vocali sustinatori ai Brexitului, si-a lansat oficial campania pentru candidatura la sefia Partidului Conservator si implicit pentru preluarea.

Tinuta aleasa de Prima Doamna a SUA pentru vizita din Marea Britanie, inspirata de vestimentatiile Printesei Diana (FOTO)

Melania Trump ar fi adus un omagiu Printesei Diana, prin tinuta pe care a ales sa o poarte la receptia oferita la Palatul Buckingham, cu ocazia vizitei liderului american, Donald Trump, in Marea.

O femeie a murit dupa ce a incercat sa se vindece de cancer cu o dieta vegana. Reactia unui medic

O femeie din Marea Britanie care a refuzat medicamentele recomandate de medici in favoarea unei diete vegane pentru a se trata de cancer, a murit.

Cum a devenit un asistat social proprietarul unui domeniu de 50 de milioane de lire

Un tanar din Marea Britanie, fost asistent social, a mostenit un domeniu in valoare de peste 50 de milioane de lire sterline, dupa ce un test ADN a demonstrat ca este fiul proprietarului, decedat recent, noteaza.

Motanul Larry a provocat probleme de securitate in timpul vizitei presedintelui Donald Trump in Marea Britanie

Larry, motanul care locuieste la Downing Street Nr. 10 din Londra - resedinta oficiala a prim-ministrilor britanici - a provocat probleme de securitate, marti, in timpul vizitei de stat a presedintelui american Donald Trump in Marea Britanie, relateaza Agerpres citand globalnews. ca.

Orasul fetelor, cartea celebrei scriitoare Elizabeth Gilbert, disponibila in Romania, la o zi de la lansarea editiei in limba engleza in SUA si Marea Britanie

Orasul fetelor, noua carte a celebrei scriitoare americane Elizabeth Gilbert, autoarea bestsellerului Mananca, roaga-te, iubeste, va fi disponibila de miercuri, 5 iunie in Romania, la numai o zi de la lansarea editiei in limba engleza in SUA si Marea Britanie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )