Libnet.ro
UNICEF

23:15

O femeie si 4 COPII au fost UCISI intr-un atac din cartierul Brooklyn

Antena3 Antena3,
O femeie si 4 COPII au fost UCISI intr-un atac din cartierul Brooklyn

Cinci persoane - o femeie si patru copii - au fost injunghiate mortal, in cursul noptii de sambata spre duminica, intr-un atac produs in cartierul Brooklyn din New York, anunta politia americana. Politia. continuă pe Antena3

O femeie si patru copii, injunghiati mortal intr-un bloc de locuinte din New York

Cincipersoane - o femeie si patru copii - au fost injunghiate mortal, in cursul noptii de sambata spre duminica, intr-un atac produs in cartierul Brooklyn din New York, anunta politia americana.

Doua persoane ranite intr-un atac armat la o baza militara din SUA

Doua persoane au fost ranite, ieri, intr-un atac la o baza americana din Tennessee, la o luna de la moartea a 12 persoane ucise intr-o cladire a US Navy din Washington, a anuntat un purtator de cuvant al Marinei, informeaza AFP.

SUA: Autoritatile demoleaza scoala din Newtown unde 20 de elevi au fost ucisi in 2012

Scoala primara Sandy Hook in care 20 de elevi si sase adulti au fost ucisi anul trecut se afla in curs de demolare, a anuntat vineri primarul din Newtown, la 10 luni dupa drama care a ingrozit America, informeaza AFP.

Fotbalistul Raul Rusescu a fost implicat intr-un accident de masina: Nimeni nu a fost ranit

Fotbalistul roman Raul Rusescu a fost implicat intr-un accident rutier in Spania, alaturi de doi coechipieri ai acestuia de la FC Servilla, scrie presa iberica. Masina la bordul careia se aflau cei trei.

Fost oficial american: Fiecare atac cu drone in Yemen aduce noi dusmani Statelor Unite

Un fost oficial al Departamentului de Stat american din Yemen sustine ca fiecare drona militara, care ucide membri Al Qaeda, produce colateral alti 40-60 de noi dusmani ai SUA. intr-un articol publicat de Cairo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )