Libnet.ro
UNICEF

12:15

O femeie din Baia Mare a fost gasita spanzurata

Adevărul Adevărul,
O femeie din Baia Mare a fost gasita spanzurata

O femeie de 47 de ani din Baia Mare a decis sa isi incheie socotelile cu viata si si-a pus capat zilelor. Aceasta fost gasita spanzurata de catre oamenii legii veniti la fata locului. continuă pe Adevărul

O femeie din Baia Mare a fost gasita spanzurata in casa, in ziua de Sf. Ioan

O femeie in varsta de 47 de ani din Baia Mare a decis sa isi incheie socotelile cu viata, fiind gasita spanzurata, in propria locuinta, de catre oamenii legii.

O femeie din Arges a fost gasita moarta in apartamentul sau: Sotul acesteia a fost descoperit spanzurat langa bloc

O femeie din orasul argesean Costesti a fost gasita moarta, luni, in apartamentul sau, in timp ce sotul acesteia a fost descoperit spanzurat, la aproape 100 de metri de bloc, relateaza Mediafax. Trupul.

Boboteaza la Catedrala de peste 4 milioane de euro din Baia Mare. Sute de oameni s-au adunat pentru a lua apa sfintita

Mare agitatie mare de Boboteaza la Catedrala Episcopala Sfanta Treime din Baia Mare. Aici mii de oameni au venit inarmati cu sticle de plastic, cu borcane si cu ce s-a mai putut aduce pentru a putea lua apa sfintita.

Cine este noul director interimar al Aeroportului din Baia Mare si cu ce planuri a preluat conducerea aerogarii

Dorin Buda a fost subprefect al judetului Maramures pentru o perioada de timp, dupa care a fost schimbat. A intrat apoi oarecum intr-un con de umbra, dar a revenit in prim plan la finele anului trecut, cand numele sau a fost vehiculat in ceea ce priveste preluarea Aerogarii Baia Mare.

Dintii elevilor din Baia Mare, tratati pe baza de talon. Primaria vrea program de screening stomatologic in scoli

Program de screening stomatologic in toate scolile din municipiul Baia Mare. Pe baza unui talon copiii cu probleme dentare vor putea sa isi resolve cariile din gura la medicii stomatologi din municipiu.

Baia Mare: Un barbat si-a lovit iubita de 17 ani cu un topor in cap, in fata copiilor lor

Un barbat din Baia Mare si-a lovit iubita de 17 ani cu un topor in cap, chiar in fata copiilor sai, transmite Mediafax. Victima a fost atacata, duminica noapte, cu un topor de barbatul cu care locuia. in.

Tentativa de omor pe Pirita. O fata de 17 ani, desfigurata cu toporul. I-a fost taiata limba si scos un ochi

Tentativa de omor pe Pirita din Baia Mare in noaptea de 4 spre 5 ianuarie. O fata de 17 ani a fost desfigurata cu un topor de iubitul acesteia. Acesta i-a aplicat fetei mai multe lovituri cu toporul care aproape i-au fost fatale.

Crima pasionala in Galati: Femeie de 45 de ani, gasita injunghiata in casa unui batran de 75 de ani

O femeie de aproximativ 46 de ani, din localitatea galateana Frumusita, a fost gasita moarta, in casa unui barbat in varsta de 75 de ani. Politistii au fost sesizati de vecinii barbatului, care au.

UPDATE: 3 persoane AU CAZUT in lacul Siutghiol. Niciuna nu a fost gasita

UPDATE: Nu a fost gasit pe nimeni pana acum. in jurul orei 16:52 a fost dat un apel la 112 de catre o femeie din zona, care a spus ca a vazut trei persoane care mergeau pe suprafata inghetata a lacului si.

Aneta Pirvut s-a intors oficial la HCM Baia Mare. Va juca primul meci impotriva fostei sale echipe

Aneta Pirvut s-a intors oficial sub culorile HCM Baia Mare pentru acest retur de campionat. Primul meci oficial din 2015 il va juca chiar impotriva fostei sale echipe, SCM Craiova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )