Libnet.ro
UNICEF

23:45

O femeie din Marea Britanie, care a plecat impreuna cu bebelusul sau pentru a se alatura Statului Islamic, a fugit in Turcia dupa ce a realizat ca a facut o greseala

Hotnews Hotnews,
 O femeie din Marea Britanie, care a plecat impreuna cu bebelusul sau pentru a se alatura Statului Islamic, a fugit in Turcia dupa ce a realizat ca a facut o greseala

O femeie din Marea Britanie care a calatorit in Siria cu bebelusul sau pentru a se alatura gruparii extremiste ISIS a fugit in Turcia dupa ce a realizat ca a facut o greseala, noteaza The Independent. continuă pe Hotnews

Evreii din Marea Britanie se tem pentru viitorul lor in tara si in Europa

Aproape jumatate din evreii care locuiesc in Marea Britanie se tem pentru viitorul lor atat in tara, cat si in Europa, arata o ancheta publicata miercuri.

E.ON a redus pretul gazelor pentru clientii din Marea Britanie

ON a devenit prima mare companie care a redus tarifele la energie in Marea Britanie, ca raspuns la scaderea pretului titeiului pe plan mondial, anuntand o reducere imediata de 3,5% a pretului sau standard la gaze naturale, potrivit Financial Times.

Primarul din Liverpool, vizita inedita in Romania: Edilul din Marea Britanie a venit pe plaiurile mioritice la stomatolog

Turismul medical este un domeniu in continua dezvoltare. Primarul orasului Liverpool, Gary Millar, a dat Anglia pe Romania pentru a-si face o lucrare dentara la o clinica din Pitesti datorita calitatii, dar.

O NOUA SUSPICIUNE de Ebola in Marea Britanie

Marea Britanie are o noua suspiciune de Ebola, dupa ce o femeie a fost internata la un spital din Northampton, prezentand simptomele aferente, scrie Sputnik. Testele au relevat ca pacientul nu are.

Intalnire Marea Britanie-Romania la nivel de ministri de externe: Accent pe sanctiunile impotriva Rusiei si pe cooperarea antitero

Marea Britanie si Romania sunt de acord cu un raspuns robust fata de agresiunea Rusiei in Ucraina si vor coopera pentru mentinerea sanctiunilor Uniunii Europene fata de Moscova pana cand aceasta isi va inceta sa mai incerce sa modifice harta Europei prin forta militara, a declarat ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, dupa o intalnire avuta, miercuri, la Bucuresti, cu omologul sau roman, Bogdan Aurescu. Cei doi au abordat si cooperarea bilaterala impotriva terorismului, mai ales dupa recentele atacuri teroriste de la Paris.

Trei elevi din Craiova, premiati de Universitatea Sunderland din Marea Britanie

Sorin Trana, Andreea Sarpe si Alexandru Goiceanu au fost desemnati cei mai creativi elevi de liceu din Romania. Tinerii studiaza la Colegiul National Carol I din Craiova.

Despre bani creati din nimic. Si despre destepti

Positive Money, un ONG din Marea Britanie care incearca sa ne invete cum se fabrica banii, a organizat la Londra, in 20 noiembrie 2014, o dezbatere publica in care s-a discutat despre crearea banilor din nimic. Au fost prezenti, se pare, 30 de parlamentari britanici.

BP taie posturi la operatiunile sale din Marea Nordului

Compania petroliera britanica BP Plc va elimina circa 200 de posturi permanente si alte 100 de locuri de munca temporare la operatiunile sale din Marea Nordului, ca urmare a declinului preturilor de pe piata de profil.

Scandal in Marea Britanie: Sa-i scoatem in suturi pe romani si bulgari. Ce a patit un oficial dupa aceste declaratii

Un oficial danez care lucra pentru echipa Manchester United a fost concediat dupa o serie de atacuri rasiste si xenofobe la adresa imigrantilor din Estul Europei. Torben Aakjaer a postat pe retelele de socializare.

Alerta galbena in Marea Britanie: Sute de scoli au fost inchise

Ninsoarille abundente din nordul Marii Britanii au fortat autoritatile locale sa inchida peste 100 de scoli si gradinite. Cele mai multe scoli au fost inchise in Scotia si in Irlanda de Nord.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )