Libnet.ro
UNICEF

09:15

Femeie gasita moarta in propria locuinta din Craiova, dupa ce in camera in care statea a izbucnit un incendiu

Adevărul Adevărul,
Femeie gasita moarta in propria locuinta din Craiova, dupa ce in camera in care statea a izbucnit un incendiu

O femeie de 85 de ani a fost gasita moarta, joi, in locuinta sa din municipiul Craiova, de pompierii chemati sa stinga un incendiu izbucnit chiar in camera unde aceasta se afla. continuă pe Adevărul

O femeie a ars de vie dupa ce in locuinta ei din Craiova a izbucnit un incendiu

O femeie de 85 de ani din Craiova a fost gasita decedata, joi dimineata, in propriul apartament in care izbucnise un incendiu din cauza unui scurtcircuit electric. Potrivit ISU Dolj, pompierii au primit un apel.

Auchan deschide primul magazin de proximitate din Craiova si ajunge la 19 magazine MyAuchan la nivel national

Auchan a inaugurat primul magazin de proximitate MyAuchan din Craiova. Magazinul, cu o suprafata de vanzare de 250 de metri patrati, este situat in apropierea Universitatii de stat din Craiova, pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. Orarul de.

DOLIU! S-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Este vorba chiar de...

O femeie din Hong Kong s-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Femeia voia sa scape de ridurile de pe fata, dar medicii i-au gresit dozajul substantei, efectul toxic.

Reactia iubitei criminalului din Calarasi, dupa ce acesta si-a ucis familia adoptiva

Dan Alexandru, in varsta de 17 ani, si-a ucis familia dupa ce a consumat bauturi alcoolice. Acesta a omorat doi batrani si pe fiica lor de 58 de ani in locuinta lor din Calarasi. Tanarul si.

Prima reactie din PSD dupa demisiile din Parlament: Sa nu ne grabim. Se incearca tot felul de lucruri

Majoritatea parlamentara ramane PSD - ALDE, a afirmat miercuri liderul deputatilor social-democrati, Daniel Suciu, in contextul plecarii din partid a trei parlamentari. Au plecat din grupul parlamentar. Eu.

SURSE: O noua plecare din Guvern dupa demisia lui Victor Negrescu. Este vorba despre un personaj controversat, apropiat al lui Liviu Dragnea(FOTO)

Demisia lui Victor Negrescu de la ministerul pentru Afaceri Europene estre urmata de alte plecari din institutie. Potrivit unor surse, si-a anuntat demisia din minister si secretarul de stat Cristian-Gabriel.

SURSE: O noua plecare din Guvern dupa demisia lui Victor Negrescu. Este vorba despre un personaj controversat, apropiat al lui Liviu Dragnea (FOTO)

Demisia lui Victor Negrescu de la ministerul pentru Afaceri Europene estre urmata de alte plecari din institutie. Potrivit unor surse, si-a anuntat demisia din minister si secretarul de stat Cristian-Gabriel.

Donald Trump le-ar fi reprosat liderilor tarilor baltice raspunderea pentru razboiul din Iugoslavia, dupa ce a confundat Balcanii cu regiunea Baltica (surse)

Presedintele Donald Trump ar fi confundat tarile baltice cu Balcanii si le-ar fi reprosat liderilor din cele trei foste republici sovietice responsabilitatea pentru razboiul din Iugoslavia, scrie newsweek. com, care preia o informatie pe surse dezvaluita de Le Monde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )