Libnet.ro
UNICEF

16:30

Fermierii vor plati si in 2015 acciza redusa la motorina

România Liberă România Liberă,
Fermierii vor plati si in 2015 acciza redusa la motorina

Fermierii vor plati o acciza de 21 de euro/tona de motorina utilizata in agricultura, iar diferenta dintre acest cuantum si nivelul real al accizei va fi subventionata de stat, in baza unei hotarari aprobate, luni, de Guvern. continuă pe România Liberă

Hotarare de Guvern: Fermierii vor plati o acciza de 21 de euro/tona de motorina

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anuntat ca fermierii vor plati o acciza de 21 de euro/tona de motorina utilizata in agricultura, iar diferenta dintre acest cuantum si nivelul real al accizei va fi.

Fermierii vor plati o acciza de 21 de euro/tona de motorina, statul va subventiona diferenta

Fermierii vor plati o acciza de 21 de euro/tona de motorina utilizata in agricultura, iar diferenta dintre acest cuantum si nivelul real al accizei va fi subventionata de stat, in baza unei hotarari aprobate, luni, de Guvern, a anuntat ministrul.

Fermierii vor plati o acciza de 21 de euro/tona de motorina, statul va subventiona diferenta

Fermierii vor plati o acciza de 21 de euro/tona de motorina utilizata in agricultura, iar diferenta dintre acest cuantum si nivelul real al accizei va fi subventionata de stat, in baza unei hotarari aprobate, luni, de Guvern, a anuntat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Este oficial: slatinenii vor plati si in 2015 aceleasi biruri ca anul acesta

Taxele si impozitele locale nu se modifica anul viitor la Slatina. Consilieri locali au fost de acord cu propunerea facuta de diriguitorii administratiei autohtone ca birurile locale sa nu fie majorate si au votat, la ultima sedinta ordinara din acest an derulata zilele trecute, un proiect de hotarare in acest sens.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )