Libnet.ro
UNICEF

10:45

Festivalul Enescu lanseaza aplicatia pentru smartphone

Adevărul Adevărul,
Festivalul Enescu lanseaza aplicatia pentru smartphone

Aplicatia pentru smartphone a Festivalului George Enescu a fost lansata miercuri, este adaptata pentru telefoane cu ecran mare si high resolution si poate fi descarcata gratuit din Google Play si App Store, astfel incat publicul sa aiba acces la informatii in timp real despre editia din acest an. continuă pe Adevărul

Festivalul Enescu lanseaza aplicatia pentru Smartphone (iOS si Android), cu acces la informatii in timp real, descarcabila gratuit din Google Play si App Store

Aplicatia pentru Smartphone a Festivalului Enescu s-a lansat astazi si este adaptata pentru telefoane cu ecran mare si high resolution. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play si App Store.

Festivalul Enescu 2015 are aplicatie oficiala pentru iOS si Android

Aplicatia pentru smartphone a Festivalului Enescu s-a lansat astazi si este adaptata pentru telefoane cu ecran mare si high resolution. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play si App Store. Festivalul International George Enescu 30 august-20 septembrie) continua strategia de aliniere la noile tehnologii si lanseaza aplicatia petru Smartphone pentru editia 2015. Aplicatia este [] Festivalul Enescu 2015 are aplicatie oficiala pentru iOS si Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aplicatie pentru Festivalul Enescu

Festivalul Enescu lansat o aplicatie, descarcabila gratuit din Google Play si App Store, care ofera melomanilor acces la informatii in timp real despre festival.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )