Libnet.ro
UNICEF

05:30

Festivalul George Enescu 2015. Abonamente vandute in 10 secunde

Adevărul Adevărul,
Festivalul George Enescu 2015. Abonamente vandute in 10 secunde

Festivalul George Enescu 2015 a stabilit deja un nou record in ceea ce priveste vanzarea abonamentelor la concerte. continuă pe Adevărul

Festivalul George Enescu 2015. Abonamentele s-au epuizat in cateva minute. Cand se vand bilete

Organizatorii Festivalului George Enescu de anul acesta anunta un nou record in ceea ce priveste vanzarea abonamentelor.

Abonamentele pentru Festivalul International George Enescu 2015, puse in vanzare joi

Abonamentele pentru cea de-a XXII-a editie a Festivalului International George Enescu, care se va desfasura in perioada 30 august - 20 septembrie, in Bucuresti, vor fi puse in vanzare joi, incepand cu ora 10. 00, in reteaua Eventim.

Se da startul la bilete pentru Festivalul George Enescu

Asteptarea a luat sfarsit pentru iubitorii Festivalului International George Enescu. Abonamentele pentru cea de-a XXII-a editie vor fi puse in vanzare pe 15 ianuarie, incepand cu ora 10. 00, in reteaua Eventim si pe site-ul festivalului. De asemenea, incepand cu data de 16 februarie 2015 se vor putea achizitiona si bilete individuale.

Record de vanzare la abonamentele pentru Festivalul Enescu 2015: s-au epuizat in 10 minute de la punerea in vanzare

Abonamentele pentru editia 2015 a Festivalului Enescu 30 august 20 septembrie, Bucuresti), care au fost puse in vanzare joi dimineata, la ora 10. 00, prin reteaua Eventim s-au epuizat in 10 secunde pentru.

Andrei Dimitriu, directorul Filarmonicii George Enescu, invitat la Adevarul Live de la ora 13.00, va vorbi despre Casa Regala in Romania

ASR Margareta aniverseaza un sfert de secol de la intoarcerea in tara: duminica, 18 ianuarie, se fac 25 de la intoarcerea ASR in tara. Duminica seara, la Ateneu, se va desfasura un concert aniversar. Directorul Filarmonicii George Enescu, Andrei Dimitriu, va vorbi de la ora 13. 00, la Adevarul Live, despre conceputul de elita si despre ce inseamna Casa Regala pentru Romania.

Maestrul dirijor Lawrence Foster, fost director artistic al Festivalului George Enescu, revine pe scena Filarmonicii de Stat Transilvania

Filarmonica de Stat Transilvania ii invita pe clujeni si nu numai la primul eveniment muzical din acest an: un concert extraordinar sustinut vineri, 16 ianuarie, la ora 19. 00, de maestrul Lawrence Foster, dirijor de origine romana, nascut in SUA, care revine dupa circa 46 de ani la pupitrul orchestrei Filarmonicii clujene.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )