Libnet.ro
UNICEF

07:31

Festivalul international al filmelor de foarte scurt metraj TReS COURTS

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Festivalul international al filmelor de foarte scurt metraj TReS COURTS

Festivalul International Tres Court are loc in toata lumea in aceeasi perioada, din 5 in 14 iunie 2015, pe 5 continente, in 30 de tari si in peste 100 de orase, din care 20 in Romania. In tara noastra el cuprinde peste 100 de filme de maxim 3 minute fictiune, animatie, documentar, experimental) in competitii . continuă pe Ceaşca de Cultură

A inceput Festivalul International de Teatru Radiofonic

Una dintre cele mai populare forme de teatru, teatrul radiofonic, are multi fani in Romania si, de ceva vreme incoace, are si un eveniment dedicat lui: Festivalul International de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova care s-a desfasurat zilele acestea la Bucuresti. Iar sambata, 6 iunie, la ora 15. 00, la Palatul Elisabeta, are loc festivitatea de decernare a premiilor celei de-a treia editii a acestui festival organizat de Radio Romania.

incepe Festivalul International de Teatru de Strada

Timp de patru zile, ArCuB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti readuce teatrul pe strazile Capitalei. in perioada 4 - 7 iunie, se desfasoara cea de-a VII-a editie a Festivalului International de Teatru de Strada B-FIT in the Street! .

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )