Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fetita aruncata din taxi, externata, femeia ramane internata la psihiatrie. Tatal fetitei: Nu mi s-a parut niciodata ca ar avea probleme psihologice

B1 B1,
Fetita aruncata din taxi, externata, femeia ramane internata la psihiatrie. Tatal fetitei: Nu mi s-a parut niciodata ca ar avea probleme psihologice

UPDATE 17:23 Tatal fetitei de un an si jumatate, aruncata de mama ei dintr-un taxi a declarat, in cadrul unor audieri la Politia Capitalei, ca nu i s-a parut niciodata ca ar fi avut probleme psihologice. continuă pe B1

Fetita aruncata din taxi, externata. Mama ei ramane internata la psihiatrie

UPDATE: Fetita de un an si jumatate aruncata joi dintr-un taxi va fi externata vineri, cand tatal sau va ajunge la Spitalul Marie Curie din Capitala, iar mama, care sustine ca nu a vrut sa-i faca rau.

Fetita de un an aruncata de mama sa din taxi ar putea fi adoptata de patronul firmei de taximetrie

Fetita de doar un an si jumatate, care a fost aruncata joi din taxi de mama ei, ar putea fi adoptata de patronul firmei de taximetrie. Soferul a anuntat ca va incepe demersurile pentru a-i deveni parinte.

Femeia care si-a aruncat copilul din taxi pe podul Grant a mai incercat de doua ori sa-si arunce fetita

Femeia, care si-a aruncat, joi dupa-amiaza, fetita dintr-un taxi, a mai incercat in trecut sa-si arunce copilul. Aceasta s-a aflat, miercuri, in Baile Felix, unde i-a dat copilului sa bea alcool.

Femeia care si-a aruncat copilul din taxi este fosta grefiera si a mai incercat de doua ori sa-si arunce fetita

Femeia, care si-a aruncat, joi dupa-amiaza, fetita dintr-un taxi, a mai incercat in trecut sa-si arunce copilul. Aceasta s-a aflat, miercuri, in Baile Felix, unde i-a dat copilului sa bea alcool.

Bucuresti: Femeia care si-a aruncat copilul din taxi este fosta grefiera si a mai incercat de doua ori sa-si arunce fetita

Femeia, care si-a aruncat, joi dupa-amiaza, fetita dintr-un taxi, pe Podul Grant din Bucuresti, a mai incercat in trecut sa-si arunce copilul. Aceasta s-a aflat, miercuri, in Baile Felix, unde i-a dat.

Fetita RAPITA din Italia de BUNICA ROMANCA, GASITA la Craiova.

Fetita rapita din Italia de bunica romanca a fost gasita de tatal acesteia, la Craiova, scrie site-ul de stiri Bresciaoggi. it, citat de Mediafax. O romanca de 24 de ani din orasul italian Brescia se adresase marti autoritatilor italiene pentru a reclama ca mama ei si-a rapit nepoata, pe care a dus-o in Romania. Bunica si nepotica de trei ani au calatorit spre Romania cu un autocar si, chiar daca situatia fusese semnalata prin Interpol, cele doua nu au fost oprite la frontiera. Insa tatal .

Familia femeii care si-a aruncat fetita din taxi spune ca ea a refuzat de fiecare data ajutorul medicilor psihiatri

Familia femeii, care a incercat sa-si omoare copilul aruncadu-l dintr-un taxi, recunoaste ca avea nevoie de ingrijire phisologica de specialitate. Problemele au aparut de mult timp, insa a refuzat de.

UPDATE: Femeia care si-a aruncat copilul din taxi in mijlocul Bucurestiului va fi cercetata pentru tentativa de OMOR CALIFICAT

Gest socant al unei mame din Bucuresti. Femeia, care pare sa aiba tulburari psihice, si-a aruncat bebelusul dintr-un taxi cu care se deplasa pe podul Grant din Capitala. UPDATE 16:21 - Potrivit procurorilor, s-a.

Taxi Pelicanul face precizari in cazul copilului aruncat din taxi

Compania Pelicanul Grup Taxi transmite: Deoarece cu totii am fost martori la evenimentul petrecut azi pe Podul Grand, eveniment ce a avut un final fericit, prin prisma faptului ca in locul unei pruncucideri, am asistat la salvarea de la moarte a unei fiinte nevinovate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.202 seconds )