Libnet.ro
UNICEF

21:15

FHM: Rachel Stevens, cea mai sexy femeie din toate timpurile

Antena3 Antena3,
FHM: Rachel Stevens, cea mai sexy femeie din toate timpurile

Vesti bune pentru Rachel Stevens. Fosta membra a trupei S Club 7 a fost numita Cea mai sexy femeie din toate timpurile, de catre revista FHM. continuă pe Antena3

SLIDE FOTO Americanii au scris un articol superb despre Halep: Anti-diva. E cea mai gratioasa jucatoare din lume?

In ajunul meciului de astazi, in care noi anticipam o alta lectie de tenis a Simonei Halep, presa serioasa de peste Ocean incepe sa o priveasca in sfarsit ca pe o mare jucatoare. Iar cand americanii vor sa scrie frumos despre sport, o fac printre cel mai frumos din lume.

Topul celor mai sexy femei din toate timpurile

Revista FHM a alcatuit un top al celor mai sexy femei din toate timpurile, prima pozitie a acestuia fiind ocupata de o artista britanica.

Simona Halep, calificata in semifinalele Roland Garros: Romanca a reusit cea mai buna performanta din intreaga sa cariera

Tenismena Simona Halep a invins-o, miercuri, pe rusoaica Svetlana Kuznetova, in sferturile turneului Roland Garros, obtinand astfel cea mai buna clasare din intreaga sa cariera la un turneu de Grand Slam.

Cetatea teutonilor de la Feldioara, cea mai veche fortificatie din Brasov, va reintra in circuitul turistic

Cetatea teutonilor cum mai este numita cetatea din Feldioara este cea mai veche fortificatie din Tara Barsei fiind atestata documentar de la 1225. Ajunsa ruina, ea este acum reabilitata de o firma specializata in restaurarea monumentelor istorice.

PIB-ul Romaniei a inregistrat cea mai mare crestere din UE

Produsul Intern Brut al Romaniei a inregistrat o crestere de 3,8% in primul trimestru din 2014 comparativ cu perioada similara din 2013, acesta fiind cel mai mare avans anual inregistrat de o tara membra a Uniunii Europene, potrivit celei de-a doua estimari publicate miercuri de Oficiul european pentru Statistica Eurostat).

Ultimul pas pana la finala si locul 3 mondial. Ce-a declarat Simona Halep dupa cea mai mare performanta din cariera, la un turneu de Mare Slem

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinalele de la Roland Garros, cea mai mare performanta a sa la un turneu de Mare Slem, dupa 6-2, 6-2, cu rusoaica Svetlana Kuznetova. in semifinale, Halep o va intalni joi pe Andrea Petkovici Germania, locul 27 WTA).

Marturii despre cea mai lunga zi din istorie - Debarcarea din Normandia

Debarcarea trupelor Aliate pe plajele din Normandia, la 6 iunie 1944, este cunoscuta drept cea mai lunga zi din istorie. Acel moment a reprezentat mai exact inceputul sfarsitului pentru dominatia nazista pe Batranul Continent. Peste 1,3 milioane de soldati ai puterilor Aliate au luat parte atunci la cea mai ampla operatiune militara pe care lumea a vazut-o vreodata.

Cea mai scumpa nationala a Elvetiei prezenta la un Mondial

Potrivit unei cercetari a Centrului pentru Studii Sportive de la Neuchatel, lotul Elvetiei deplasat la Mondialul din Brazilia reprezinta cea mai scumpa nationala din istoria acestei tari, prezenta la un turneu final.

FOTO Cea mai moderna piata din Moldova va fi inaugurata la Vaslui. Lucrarile la Piata Vidin, in linie dreapta

Pana la sfarsitul acestei luni, municipalitatea anunta finalizarea lucrarilor la Piata Vidin, din municipiul Vaslui. Noua piata va fi una dintre cele mai moderne din zona Moldovei, dupa cum spun autoritatile. Comerciantii si producatorii isi doresc spatii pentru vanzare, astfel ca batalia pentru a prinde un loc se da inaintea finalizarii lucrarilor.

Halep, cea mai gratioasa jucatoare de la Roland Garros

Americanii sunt fascinati de Simona Halep pe care o considera cea mai gratioasa jucatoare de la Roland Garros.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )